Cabral, reacție virală după ce soția lui, Andreea Ibacka, a fost cerută în căsătorie de alt bărbat: „L-ai făcut praf”

.

Cabral (46 de ani) și Andreea (38 de ani) Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite și amuzante cupluri mondene. Perechea s-a cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. Deși sunt de mai bine de 15 ani împreună, actriței continuă să i se facă avansuri online. Ba mai mult, recent, Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie, iar reacția lui Cabral a devenit virală.

În iunie 2023, Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 12 ani de căsnicie. Deși între ei este o diferență de vârstă de 8 ani, acest lucru nu a influențat niciodată în mod negativ relația lor. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Namiko și Tiago, în vârstă de 4 și, respectiv, 2 ani.

Cum a reacționat Cabral după ce Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de alt bărbat. „Ce nebun ești”

Deși este căsătorită de mai bine de un deceniu, Andreei Ibacka i se fac în continuare avansuri, cel puțin în mediul online. Recent, actrița a fost cerută în căsătorie pe rețelele sociale. Cabral a văzut mesajul și i-a răspuns bărbatului de origine turcă. „Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka. Ulterior, Cabral i-a trimis acestuia un selfie cu el zâmbind.

Reacția lui Cabral a adunat peste 26.000 de aprecieri și 800 de comentarii. „Doamne cât am râs, ești genial!”; „Numai tu puteai să faci așa..!!”; „Ce pot spune. Un mod foarte creativ de a refuza”; „Cel mai bun răspuns!!!!”; „Ce nebun ești. Am râs cu lacrimi, l-ai făcut praf”; „I-a pierit pofta de însurat”; „Gelosule!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu Inoke, fata cea mare a prezentatorului. „Ea are 21 de ani”

Citește și: Andreea Ibacka a povestit în ce mod adorabil l-a convins Namiko pe Tiago să meargă la grădiniță: „Este de un real ajutor” / Exclusiv

Cabral și Andreea Ibacka, un cuplu modern. El calcă rufe, ea montează mobila

Andreea și Cabral Ibacka sunt un cuplu modern, în care sarcinile casnice nu sunt împărțite conform normelor de gen învechite. Responsabilitățile lor se împart în funcție de preferințe, dar și de abilitățile și experiența fiecăruia. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Andreea Ibacka a spus ce sarcini casnice au ea și soțul ei, dar și cine este banca familiei.

Luna trecută, Andreea Ibacka ne povestea că atât ea, cât și Cabral sunt destul de organizați. Mai mult decât atât, actrița și-a lăudat soțul pentru implicarea lui în treburile casnice. „Bagă rufele la spălat, calcă mai bine decât mine. Uite nu se bagă în bucătărie, acolo e treaba mea. Pe de altă parte, eu montez mobilă”, a declarat Andreea Ibacka, pentru UNICA.ro.

Citește și: Modul inedit în care Andreea Ibacka și-a sărbătorit mama: „M-a învățat să lupt, să țin familia aproape”

Citește și: De ce nu mai lucrează Cabral și Andreea Ibacka împreună: „Avem destul haos”. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare

La cine stau banii în familia Ibacka: „Eu sunt banca”

„Bugetul familiei este la mine, în general, eu sunt banca familiei, ca la Monopoly. Nu am plătit prețul ăsta pentru amenajare. Este parțial adevărat. Nu are o cameră, dar e un colț dintr-un open space mai mare. Are colțișorul lui de gaming mai SF, cu un fotoliu de masaj foarte comod, dar nu, în niciun caz nu s-a ajuns la acel preț (n.red.: 15.000 de euro)”, a mai declarat Andreea Ibacka, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Pe Cabral îl putem urmări în fiecare joi de la 21:30, la Pro TV, unde găzduiește emisiunea „Săriți de pe fix!”. La rândul ei, Andreea moderează emisiunea „Happy Café”, de la Happy Channel, de luni până vineri, de la 17:30.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton