Cabral Ibacka, tablou de familie cu toți cei trei copii: „Efectiv mi-e greu să respir” / Foto

.

Cabral Ibacka are trei copii, doi din actualul mariaj cu actrița Andreea Ibacka, o fetiță și un băiețel, Namiko și Tiago, și unul din prima căsnicie cu Luana Mitran, o fiică, Inoke. Recent, în mediul online, prezentatorul de la Pro TV a postat o fotografie rară cu toți cei trei copii.

Tablou superb de familie cu toți cei trei copii ai lui Cabral Ibacka

Inoke Ibacka studiază Științele Comunicării în Olanda, unde tatăl ei, soția lui și frățiorii mai mici se află în prezent în vizită. Familia Ibacka a vizitat împreună cel mai mare castel din Țările de Jos, Kasteel de Haar.

Fata cea mare a prezentatorului poartă o rochie de prințesă în fotografii, în timp ce frățiorii mai mici sunt asortați în salopete cu animal print leopard.

„Ăștia sunt ai mei. Toți trei. Și stau în spatele lor și fur poze cu ei și efectiv mi-e greu să respir când îi văd cum țopăie mulțumiți în fața mea… Parcă mă uit la un film din ăla frumos, în care cumva – uimitor! – joc și eu. Mulțumesc”, a scris Cabral Ibacka pe Instagram.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka, un cuplu modern. El calcă rufe, ea montează mobila. La cine stau banii: „Eu sunt banca” / Exclusiv

Citește și: Andreea Ibacka a povestit în ce mod adorabil l-a convins Namiko pe Tiago să meargă la grădiniță: „Este de un real ajutor” / Exclusiv

Legătura specială dintre fetele lui Cabral, Namiko și Inoke

Chiar dacă pe Inoke o despart 16 și 19 ani ca vârstă de Namiko și Tiago, tânăra de 21 de ani are o relație specială cu frații mai mici, a povestit Andreea Ibacka.

„Ne vedem de câte ori putem, de câte ori vine ea în țară, de sărbători. Sau astă vară am petrecut o vacanță absolut superbă și cu copiii mici la ea în vizită. Am mers peste tot. A avut disponibilitate completă spre toate parcurile de distracții împreună cu frățiorii mai mici. Chiar dacă e o diferență foarte mare, de o generație aproape, au o relație foarte mișto. Nu e relația clasică de surori. E foarte mișto să le vezi vorbind pe videocall pe Namiko cu Inoke. Asta mică îi povestește toate prostiile ei, dramele de la grădiniță”, a povestit Andreea Ibacka, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Citește și: Cabral, reacție virală după ce soția lui, Andreea Ibacka, a fost cerută în căsătorie de alt bărbat: „L-ai făcut praf”

Citește și: De ce nu mai lucrează Cabral și Andreea Ibacka împreună: „Avem destul haos”. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare

Cum și-a crescut Cabral fata cea mare

Deși părinții ei s-au despărțit în 2006, Inoke a fost și este în continuare foarte apropiată de ambii. Până să se mute în Olanda pentru studii, Inoke a locuit cu mama ei, Luana Mitran, însă tatăl ei a știut întotdeauna unde s-a aflat, când și cu cine. Cu toate că nu a fost neapărat încântat de fiecare ieșire a lui Inoke, Cabral și-a dorit în primul rând să știe unde s-a aflat Inoke, astfel încât, în cazul în care ar fi întâmpinat vreoodată vreo problemă, să știe unde să o găsească.

„Atunci când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă: «Mamă, să vezi ce o să fie, cum o să fie!». Nu! Ție o să îți fie frică de ea dacă vrei să îți fie frică de cineva, dar nici asta nu te ajută! Educația, cumva, pregătește copilul pentru ce urmează să facă! Noi când suntem tineri rupem ușa! Oricum se va întâmpla!”, a spus Cabral recent, pentru Ego.ro.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton