Body & Soul lansează o nouă piesă fierbinte – „Emigrăm la mare”

.

Body & Soul a lansat un nou single intitulat „Emigrăm la mare”, chiar în buza verii, în luna iulie.

Melodia va sta la plajă cu voi, pe tot litoralul românesc. Se consumă cu bere rece și fete frumoase.

Băieții de la Body & Soul au revenit în forță

Băieții care au făcut ravagii în trecut cu piese ca „Super femei” și ” Ne-au topit căldurile” au revenit cu o surpriză excepțională de vară. 

Trupa Body & Soul a lansat, zilele trecute, pe canalul oficial al formației (Body & Soul România pe Youtube), piesă „Emigrăm la mare”, după o pauză de ceva timp. 

În iulie 2000, grupul a lansat albumul numit „Super”. Succesul nu s-a lăsat așteptat, iar single-ul „Super femei” a devenit hit-ul verii 2000. A urmat în toamnă o nouă piesă semnată Body&Soul, „Băieții știu ce vor”. 

Citeşte şi: Trupa Body&Soul a încins atmosfera la Unica Urban Party 2023, ediția „Ani de liceu”

Citeşte şi: Body & Soul au început filmările la nou lor videoclip, “Fata cu tatuaj pe gambă”!

Citeşte şi: Afacerea cu care George de la Body&Soul și soția lui s-au îmbogățit. De Crăciun au cele mai multe comenzi

Citeşte şi: Liviu Vârciu, despre cum a pierdut patru milioane de dolari cu trupa L.A.: „Ne-au păcălit foarte tare!” / Video exclusiv

După trei turnee naționale, trupa a lansat un al treilea extras de pe albumul „Super”-„Chiar dacă vei pleca”, timp în care membri trupei au început lucrul la un nou album.

În anul 2001, s-a lansat „Trup și suflet”, ce a reușit să pună în valoare calitățile vocale ale celor patru soliști, piesele remarcându-se printr-un sound de calitate superioară, iar muzică și textul fiind semnate exclusiv de trupă. „Ne-au topit căldurile” și „În noapte mă trezesc” sunt single-uri lansate ce au avut parte de mult succes.

În anul 2020, formația Body & Soul a lansat un videoclip la melodia ” Fetele din România” pe canalul oficial al formației, iar acum vine cu această surpriză de vara cu influențe de reggae și cu un sound foarte fresh.

Trupa Body & Soul, prezentă la Unica Urban Party 2023

Pe 22 iunie a avut loc, pe terasa ParkLake Shopping Center, cea mai așteptată petrecere a verii, Unica Urban Party 2023! Ediția din acest an, intitulată „Ani de liceu”, a stârnit nostalgii nostalgii în rândul celor prezenți.

Printre invitații-surpriză ai serii s-au numărat și băieții de la Body&Soul, care au făcut un show spectaculos! Hiturile trupei – „Superfemei” și „Ne-au topit căldurile” – au stârnit o adevărată frenezie în rândul invitaților, care au cântat piesele vers cu vers, la mai bine de 20 de ani de la lansare.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton