Bianca Rus, pagubă de mii de euro, după ce a fost jefuită. „M-am lăudat! Poate am atras atenția!”

.

Bianca Rus spune că a trecut printr-un episod extrem de neplăcut în timp ce se afla la un eveniment. Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, a fost jefuită în timpul unui concert pe care îl susținea în Satu Mare și a rămas fără mai multe bunuri personale de valoare.

Artista a povestit că i-a fost furat un troller din mașină, în care se aflau mai multe rochii de scenă, de marcă, împrumutate de la diverși designeri cărora urma să le facă reclamă.

Bianca Rus: „Paguba este destul de mare!”

„Am fost invitată să cânt la o nuntă în Satu Mare. Și, când a venit momentul să merg să mă schimb, să îmi iau hainele de scenă, să fac programul, show-ul pentru care am fost plătită, mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis. În portbagaj aveam un troller cu hainele de scena, haine luate de la designeri, cărora trebuia să le fac reclamă.” – a povestit ea, pentru spynews.ro.

Bianca Rus nu își poate explica incidentul. Pagubele materiale sunt destul de mari, având în vedere prețurile ținutelor furate.

“Sper ca aceștia să nu se supere pe mine, nu este vina mea, nu am lăsat eu deschis, este posibil să se fi întâmplat ceva cu cheia, bine că nu mi-a furat mașina cu totul, atunci era paguba cea mai mare. Îmi pare nespus de rău, oamenii au muncit pentru acele ținute, iar eu, oarecum nu am avut grijă de ele, mă simt aiurea. Mi-a dispărut si trolerul care era foarte scump, abia îl achizițonasem, era de la un brand de lux, mi l-am dorit foarte mult. Paguba este destul de mare, trolerul era în jur de 1.000 euro, iar fiecare ținută valora minim 400 euro.” – a mai explicat ea.

„Poate am atras atenția!”

Artista crede că și ea are o parte de vină pentru incident, pentru că “s-a lăudat” cu bunurile sale și a atras atenția hoților.

Citeşte şi: Bianca Rus, de urgență la spital după ce a luat un supliment cu fier. „Am leșinat, m-am trezit cu salvarea!”

Citeşte şi: Bianca Rus, decolteu amețitor fără sutien

Citeşte şi: Bianca Rus, probleme grave de sănătate după ce a slăbit 70 de kilograme: „Mă hrănesc prin perfuzii. Analizele mele sunt praf”

Citeşte şi: Bianca Rus, atac dur la adresa lui Cătălin Botezatu: „Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat”

 “Cred că mi-am făcut-o și cu mâna mea, m-am lăudat, purtam o rochie cu nasturi din aur și am simțit nevoia să spun asta, poate am atras atenția.”, a mai precizat Bianca Rus pentru aceeași sursă.

„Am avut norocul să mă ia cineva și să mă ajute pe plan muzical”

Bianca Rus este din Satu Mare și s-a lansat în muzică în urmă cu mai mulți ani, după ce a venit în Capitală și acunoscut pe cineva care a ajutat-o să intre în această industrie. Datorită talentului, Bianca Rus a ajuns rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc.

„Povestea mea este că sunt o fată din Satu Mare, care am ajuns la București la vârsta de 16 ani, fără să cunosc pe absolut nimeni, doar că îmi plăcea muzica, acesta a fost aspectul pentru care am ajuns eu la București. Părinții la 700 km, câteodată grăsuță, câteodată slăbuță, pentru că am avut probleme cu greutatea de mică.

Am avut norocul să mă ia cineva și să mă ajute pe plan muzical, mă refer la o casă de producție, după care i-am cunoscut pe cei de la Kanal D, care m-au ajutat să și slăbesc și să îmi îndeplinesc visul de a avea un corp normal, frumos, slab. Am mai avut și emisiuni pe care le-am prezentat, pentru că îmi place foarte mult să cochetez cu televiziunea, spectacole, deci într-un cuvânt m-am măritat cu munca” – a relatat ea, acum ceva timp, pentru wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton