Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în Dubai, cu copiii, ca o adevărată familie. Cum s-au fotografiat pe plajă

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au luat copiii și au plecat într-o frumoasă vacanță în Dubai. Bianca cu fata ei, Sofia, din căsnicia cu Victor Slav și Gabi cu băieții Nicholas și Gabriel, din mariajul cu Claudia Pătrășcanu, se bucură din plin de zilele însorite din Dubai.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cu copiii în Dubai

Cei doi au postat în mediul online mai multe imagini cu copiii lor, de pe plajele superbe ale Dubaiului, dar nu s-au fotografiat împreună. Bianca Drăgușanu și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie alb, asortat cu ținuta de plajă a Sofiei, în timp ce iubitul ei și băieții au purtat șorturi albastre cu imprimeu identic.

Vezi în Galeria Foto imagini cu cei cinci pe plajele din Dubai.

Fanii au apreciat postările Biancăi și nu au ezitat să îi transmită fel de fel de mesaje frumoase.

„Minunate fete! Vacanță frumoasă să aveți!”

„Mângâiate de soare mai sunteți!”

„Așa mamă, așa fiică!”

„Să fiți fericite, că frumoase sunteți!”

„Superbeeeee!”

„Cele mai frumoase!”

„Sunteți foarte frumoase, vacanță plăcută!”

„O fetiță superbă!” – i-au transmis internauții Biancăi Drăgușanu.

Din pozele publicate de Gabi Bădălău se poate observa că afaceristul a slăbit considerabil, iar imaginile respective au primit și ele, ca și ale Biancăi, sute de apreicieri din partea celor care le-au văzut.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, o relație cu suișuri și coborâșuri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de mai bine de trei ani, dar în tot acest timp ei s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. La începutul acestui an, o sursă apropiată cuplului dezvăluia că Bianca ar fi fost deranjată de comportamentul afaceristului când acesta nu i-a fost alături în timpul unei intervenții chirurgicale.

„El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, la Phoenicia, ea era pe masa de operație, normal că nu i-a picat bine! A ținut-o de mână după operație chiar doctorul. Din ce știu, atunci Bianca și-a luat gândul de la Gabi Bădălău”, a spus o sursă, conform Cancan.

Citeşte şi: De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Am avut nevoie de încurajări”

Citeşte şi: De ce își vinde Bianca Drăgușanu apartamentul de lux din Dubai. Imagini surprinzătoare din locuința vedetei / Exclusiv

Citeşte şi: Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Bianca Drăgușanu: „Am făcut totul după gustul meu” / Galerie Foto

Citeşteşi: Claudia Pătrășcanu, la cuțite cu fosta soacră. Ce spune despre mama lui Gabi Bădălău: „A dat foc la casă”

Aceeași sursă a mai precizat că Bianca s-a abținut să mai meargă în vacanțe timp de un an, cât afaceristul s-a aflat sub control judiciar, dar el nu a apreciat acest lucru.

„Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță un an, cât timp el se afla sub control judiciar! L-a susținut, a fost alături de el în toată perioada aia de nebunie cu divorțul de Claudia Pătrășcanu, iar când el nu a venit la operație, s-a rupt totul în sufletul ei”, a mai dezvăluit sursa.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu în conflict

Cele două au ajuns anul trecut în fața magistraților după ce Bianca a dat-o în judecată pe Claudia pentru defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a câștigat procesul, iar acum cântăreața nu mai are voie să-i pronunțe numele. Claudia povestea în martie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu și-a dorit niciodată un conflict, dar Bianca ar fi povocat-o de mai multe ori, prin intermediul presei.

„Eu nu am nimic cu absolut nimeni. Așa cum nu am avut nici cu amanta fostului soț, nu am nimic cu nimeni din viața fostului meu soț. Cu absolut nimeni, Până la urmă fiecare își trăiește viața cum vrea și cum simte, în ce fel vrea.

S-au creat niște discuții, s-a mers foarte foarte departe, dar în momentul în care cineva se leagă de mine ca persoană, de copiii mei, de familia mea, atunci sunt ca un leu care iese din cușcă. Am și eu dreptul să mă apăr. Vreo doi ani, încontinuu am fost provocată în presă. Și mi se pare normal ca în public că am dreptul la replică”, a precizat Claudia Pătrășcanu.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton