Bianca Drăgușanu, cu cagulă după intervențiile estetice. „M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi!” Reacția oamenilor care au întâlnit-o

.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) trece printr-o perioadă de “reparații” la nivel fizic, ea vorbind în ultima vreme, în mediul online, foarte des despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut la față.

Vedeta a anunțat în decembrie 2023 că își face o operație de lifting facial pentru că fața ei “a fost stricată” din cauza formei greșite a buzelor pe care a avut-o în ultimii 20 de ani. La câteva zile de la intervenție, Bianca Drăgușanu a ieșit din casă cu cagulă pe față, accesoriu pe care îl va purta în următoareșe două luni și jumătate.

Bianca Drăgușanu, cu cagulă după intervențiile estetice

„Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o în peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare. În anul 2024 am intrat cu planuri mari! Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?” – spunea ea acum câteva săptămâni pe conturile de socializare.

Bianca Drăgușanu și-a făcut intervențiile despre care vorbea în prima săptămână din noul an, iar acum se află în proces de recuperare și vindecare. Pentru că fața i s-a umflat în urma operației și are mai multe vânătăi în zona ochilor, Bianca a decis să poarte o cagulă, inspirându-se din look-ul lui Kim Kardashian de la Gala MET, din 2021.

„Lansez un trend acum, să știți, mi se pare cool”

”Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea, pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânăt. Am o piele foarte sensibilă. Practic și teoretic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar o să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării” – a povestit Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu: „Am decis să intru la regim!” Cum arată meniul care o va ajuta să scape de kilogramele nedorite

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. „Aș vrea să-mi repar toată fața.” Ce intervenție va face

Citeşte şi: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu, la 41 de ani? „Îmi doresc întotdeauna o versiune mai bună a mea” / Exclusiv

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu a apărut nemachiată. Cum arată iubita lui Gabi Bădălău la 41 de ani

„Două persoane au făcut Story cu mine, mi-au spus: ‘Ești cuper cool!’ ”

Apoi, vedeta a vorbit despre reacțiile oamenilor care au văzutr-o în spațiul public cu cagulă. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de ce i-au zis câteva persoane aflate în benzinăria unde s-a dus să-și alimenteze mașina.

“Să vă povestesc ceva senzațional. Am intrat într-o benzinărie să-șmi cumpăr o apă și să alimentez. Am plătit, pentru că așa voi umbla următoarele două luni din viața mea. Iar o doamnă de la casă mi-a zis – Doamne, cât ești de frumoasă! Alte două persoane au făcut Story cu mine, mi-au spus:  Ești cuper cool! Mi-am dat ochelarii jos să le arăt hematoamele pe care le am la ochi și mi-au zis: Stai liniștită, vei fi foarte frumoasă, dar uită-te la tine cât de mișto ești!

Lansez un trend acum, să știți, mi se pare cool să nu-ți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea din spatele vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața” – a adăugat Bianca pe InstaStory.

Foto – Instagram / Hepta (Kim Kardashian)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton