Bianca Drăgușanu, audiată de poliție într-un dosar de evaziune fiscală. Cum a reacționat vedeta

.

Bianca Drăgușanu ar fi fost dusă la auderi la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice (SICE) sector 4, București, joi dimineață, fiind suspectă într-un dosar dosar de evaziune fiscală, notează știripesurse.ro.

Bianca Drăgușanu, audiată de poliție într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii bucureșteni au făcut percheziții într-un dosar de evaziune fiscală în care ar fi implicați un polișist local și Bianca Drăgușanu. Cei doi ar fi adus haine de lux din Turcia și le-ar fi vândut prin intermediul firmei vedetei, sub marcă proprie, fără să declare veniturile la stat, mai notează sursa amintită anteriror.

„Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în Dubai, cu copiii, ca o adevărată familie. Cum s-au fotografiat pe plajă

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu i-ar fi recunoscut lui Gabi Bădălău că l-a înşelat în timpul relaţiei: „Probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu”

Citeşte şi: De ce s-a dus Gabi Bădălău după Claudia Pătrășcanu în Franța. „Nu mi-am găsit iubirea în Paris!”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, probleme la revenirea de la Cannes, după ce a ales să zboare la clasa business: „La Obor e mai bine”

În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, spun polițiștii, potrivit știripesurse.ro.

Cum și-a cheltuit Bianca Drăgușanu primul milion de euro

Binaca Drăgușanu este o femeie de succes în showbiz-ul românesc și face bani din reclame, din activitățile desfășurate în social media, dar și din atelierul de modă pe care îl deține. Așa a reușit să câștige primul milion de euro, pe care l-a cheltuit rapid făcând o investiție importantă.

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea. Eu mă iubesc foarte mult!

N-aș putea să spun că sunt egoistă sau narcisistă, dar mă prețuiesc foarte mult și investesc. Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. Într-adevăr, nu e o investiție neapărat bună pentru că nu mai poți recupera banii pe care i-ai investit în pantofi, dar practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi” – ne-a declarat Bianca, ]n exclusivitate, la FRESH by Unica.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton