Bianca Censori, cu sânii la vedere într-un restaurant din Los Angeles. Oamenii s-au revoltat: „Nu le-aș da voie!”

.

Kanye West și Bianca Censori au fost surprinși de paparazzi zilele trecute, în timp ce ieșiseră să ia prânzul la un restaurant local din Los Angeles. Controversatul cuplu a atras atenția de cum a ajuns cu bolidul lor impunător, un Cybertruck Tesla ce valorează circa 100.000 de dolari, iar când au coborât din mașină, au întors toate privirile.

Kanye West și Bianca Censori, apariție controversată într-un restaurant din Los Angeles

Kanye West, în vârstă de 47 de ani, a optat pentru un hanorac cu glugă, pantaloni scurți și în loc de încălșări ceea ce păreau a fi o pereche de șosete negre, dar cu talpă foarte groasă. Bianca Censori (29 de ani) a șocat din nou cu alegerea vestimentară extrem de sumară. Arhitecta a defilat în drum spre restaurant într-o pereche de boxeri bej și un sutien minuscul ce lăsa, aproape în totalitate, sânii la vedere. Soția lui Kanye West a avut pe cap o șapcă cu model army, iar în picioare o pereche de șlapi deschiși la culoare. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi, iar imaginile au ajuns în spațiul public.

Oamenii sunt revoltați de cum se îmbracă Bianca Censori

O parte dintre cei care au văzut cum s-au îmbrăcat cei doi de data aceasta s-au declarat indignați de alegerile lor vestimentare controversate și au spus că și-ar dori ca oricine vine astfel îmbrăcat să nu fie primit în restaurant.

„Dacă sunt proprietarul vreunei unități în care acești doi intenționează să intre, le voi spune din respect față de clienții mei, că nu au voie să intre.”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Nu le-aș da voie în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un model bun pentru copiii mici să vadă asta. Ce e în neregulă cu ei?”

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, desculță și cu gleznele bandajate la Disneyland. „Ai nevoie de ajutor!” Cum a fost fotografiată alături de Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori și Kanye West, apariție de senzație la Muzeul de Științe din California. Cum s-au îmbrăcat controversatele vedete

Citeşte şi: Bianca Censori, surprinsă de Kanye West într-un pat imens, într-o ipostază neașteptată. Cum a filmat-o

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva? Chiar și principalele supermarketuri au afișe în timpul verii care avertizează că topurile trebuie purtate din motive de igienă la cumpărături, deoarece bărbații intrau în pielea goală în magazin. Acest lucru este mult mai rău.”

„Se obișnuia să se refuze intrarea într-un restaurant din cauza codurilor vestimentare dacă nu purtai cravată. Cum s-au schimbat vremurile, acum poți intra și sta la masă aproape gol.”

„Niciun proprietar sau manager de restaurant care se respectă nu ar trebui să-i lase să intre cu ea îmbrăcată așa, decât dacă plătesc în avans pentru a rezerva întregul restaurant, astfel încât să fie propriul loc privat cât timp sunt acolo” – sunt câteva dintre mesajele transmise în mediul online de internauți.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Kanye West și-ar obliga soția să se îmbrace controversat

Bianca a devenit cunoscută pentru ținutele sale controversate de când s-a căsătorit cu Kanye West, în 2022. Iar înainte de această apariție, ea a ieșit pe stradă într-o ținută mult prea provocatoare în care a purtat bretele tip bandaj care îi acopereau doar o parte foarte mică din bust.

Înainte de mariajul cu Bianca, Kayne a fost căsătorit cu Kim Kardashian. În timpul căsniciei lor tumultoase, lui Kim i s-a spus să-și schimbe ținutele pentru că arăta prea multă piele.

El a influențat puternic alegerile ei vestimentare în timpul căsniciei lor de șapte ani.

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca lui Kim de-a lungul căsniciei lor. Diferența este că atunci când Kanye a îmbrăcat-o pe Kim, era oamenii spuneau că nu este o problemă pentru că este artistă”, a spus o sursă apropiată cuplului, potrivit Daily Mail. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca, dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă.”

Kim a spus într-un episod anterior al familiei Kardashian: „Kanye m-a îmbrăcat întotdeauna. La începutul anilor 2000, el îmi trimitea literalmente e-mailuri cu toate aceste înfățișări și care ar trebui să fie stilul meu.”

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton