Bianca Censori a depășit limitele decenței. Riscă amenzi și închisoare după ce ieșit în public într-un top complet transparent, fără sutien

.

Soția lui Kanye West a depășit limitele decenței cu cea mai recentă apariție publică. În vârstă de 29 de ani, Bianca Censori a ieșit pe stradă cu o bustieră complet transparentă și fără sutien.

Bianca Censori riscă să fie amendată pentru expunere indecentă în public

Bianca Censori a fost surprinsă de paparazzi ieșind dintr-un salon de bronzat din Los Angeles.

Arhitectul australian și-a expus sânii în totalitate bustul generos într-un top cu plasă complet transparent, fără sutien, o pereche de boxeri bej și tocuri.Cu o șapcă pe cap, Bianca a fost fotografiată în timp ce ieșea din salonul de bronzat și se îndrepta spre mașină.

Look-ul ei mult prea îndrăzneț a depășit limitele bunului simț, iar soția lui Kanye West ar putea fi luată în vizor de autorități pentru expunere indecentă, în conformitate cu legea din California. În Secțiunea 314(1) a Codului Penal din California scrie că este infracțiune expunerea intenționată a organelor genitale sau a corpului gol într-un loc public sau oriunde altundeva unde cineva ar putea fi jignit sau deranjat.

O taxă de expunere indecentă are ca rezultat, de obicei, o contravenție pentru prima infracțiune. Pedeapsa maximă este de șase luni de închisoare județeană, o amendă de până la 1.000 de dolari și înregistrarea obligatorie ca infractor sexual timp de cel puțin zece ani.

Bianca Censori, criticată de cei care o văd în ținute indecente în restaurante

Această apariție controversată vine după ce, zilele trecute, a fost cu Kanye la un restaurant purtând un sutien minuscul. Momentul a stârnit un val de hate din partea celor care au văzut cum s-a îmbrăcat Bianca, mulți spunând că faimosul cuplu nu ar fi trebuit lăsat să intre așa în local.

„Dacă sunt proprietarul vreunei unități în care acești doi intenționează să intre, le voi spune din respect față de clienții mei, că nu au voie să intre.”

Citeşte şi: Bianca Censori, desculță și cu gleznele bandajate la Disneyland. „Ai nevoie de ajutor!” Cum a fost fotografiată alături de Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori și Kanye West, apariție de senzație la Muzeul de Științe din California. Cum s-au îmbrăcat controversatele vedete

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, cu pantalonii în vine în drum spre restaurant. Cum au fost fotografiați

„Nu le-aș da voie în restaurantul meu. Total nepotrivit și nu este un model bun pentru copiii mici să vadă asta. Ce e în neregulă cu ei?”

„Arată absolut ridicol. Cum poate un restaurant decent să accepte un client care poartă așa ceva? Chiar și principalele supermarketuri au afișe în timpul verii care avertizează că topurile trebuie purtate din motive de igienă la cumpărături, deoarece bărbații intrau în pielea goală în magazin. Acest lucru este mult mai rău.”

„Se obișnuia să se refuze intrarea într-un restaurant din cauza codurilor vestimentare dacă nu purtai cravată. Cum s-au schimbat vremurile, acum poți intra și sta la masă aproape gol.”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Niciun proprietar sau manager de restaurant care se respectă nu ar trebui să-i lase să intre cu ea îmbrăcată așa, decât dacă plătesc în avans pentru a rezerva întregul restaurant, astfel încât să fie propriul loc privat cât timp sunt acolo” – sunt câteva dintre mesajele transmise în mediul online de internauți.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton