Bianca Brad nu mai folosește fond de ten și ojă după ce a trecut prin lupta cu cancerul. „Am fost nevoită!”

.

Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu opt ani, dar a ținut boala ascunsă, vorbind despre ea abia după ce s-a vindecat.

Fosta Miss România, în vârstă de 55 de ani, este astăzi extrem de precaută cu privire la tot ce ține de sănătatea ei și încearcă să se ferească pe cât posibil de substanțele nocive din produsele pe care le folosește zilnic.

„Am fost pe natural, naturist, cât se poate de mult”

Bianca Brad a declarat că în ultimii ani nu a mai folost multe cosmetice, deoarece acestea conțin chimicale care pot ajunge în organism prin intermediul pielii. Ea a renunțat, așadar, la utilizarea fondului de ten sau a pudrei și apelează doar la puțin corector, pe care îl aplică în zona ochilor, pentru a estompa cearcănele.

”Eu nu folosesc în mod normal fond de ten, nu folosesc pudră, doar corector și puțin la ochi, dar nu umblu cu multe produse pe față. Îmi dau cu diverse creme pe care le verific, mă uit pe lista de ingredinte că să mă asigur că nu sunt toxice pentru că sunt multe care arată bine, dar când iei la puricat ingredientele nu prea mai sunt ok”, a mărturisit Bianca Brad, pentru ego.ro.

Fostul model folosește o aplicație pentru a desluși ingredientele produselor pe care le utilizează și spune că îi este foarte greu să găsească ceva care să nu conțină substanțe care ar putea fi nocive pentru organism. După ce a fost diagnosticată cu cancer, Bianca Brad a folosit pentru îngrijirea tenului doar ulei de cocos.

„M-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept”

”Sunt denumirile ciudate, dacă nu știi chimie într-adevăr este mai greu. Aș minți să spun că știu asta, recunosc că apelez la o aplicație. Când am timp și merg într-un magazin unde sunt produse cosmetice iau aplicația și încep să mă uit la ce produse aș avea nevoie și le verific.

Citeşte şi: Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Citeşte şi: Cum și-a descoperit Bianca Brad cancerul la sân. „Nu am avut simptome!”

Citeşte şi: Bianca Brad a povestit despre rolul credinței în vindecarea ei

Citeşte şi: Bianca Brad alină suferința părinților care au pierdut un copil

Îmi ia foarte mult timp să găsesc un produs sau două care să nu aibă ingrediente care nu sunt ok. Am fost și nevoită cumva din cauza diagnosticului pe care l-am avut ani de zile să mă feresc. Adică multă vreme nu am folosit decât ulei de cocos pe față și puțin rimel. Nu mă dădeam nici cu ojă. Adică am fost pe natural, naturist, cât se poate de mult” – a mai precizat ea.

“A fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control”

Bianca Brad a descoperit că are cancer la sân într-o noapte, când s-a cofruntat cu dureri îngrozitoare în zona pieptului. Fostul model regretă că nu s-a dus la controale medicale de rutină pentru a-și verifica starea de sănătate.

“A fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control, şi nici nu mă palpam cu atenţie. Şi, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte.

Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi şi ce aş putea să fac. Şi am descoperit că acest tip de cancer nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală. Dar nu înţelegeam cum e posibil, pentru că nu se vedea nimic, nu am avut simptome…” – a povestit ea, acum câțiva ani, pentru okmagazine.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton