Bia Khalifa, victima abuzurilor sexuale în adolescență. „A fost extrem de traumatizant pentru mine”

.

Bia Khalifa a vorbit în cadrul podcastului “În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, despre unele episoade extrem de delicate din adolescența ei, care au marcat-o profund.

Fosta concurentă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” a spus că a fost victima unor abuzuri sexuale pe când avea 15 ani. Bia Khalifa și-a câștigat primii bani ca dansatoare pe la diverse evenimente, fiindu-i recomandat să facă acest lucru de manelistul Florin Salam. Ea a povestit că în timpul unor petreceri la care fusese chemată să danseze, a fost forțată să întrețină cu unii invitați raporturi sexuale.

„Am fost forțată de două ori să fac asta”

„Cu siguranță am fost un copil folosit la 15 ani. Absolut și la evenimente toți voiau să profite mai ales la bani.(…) Nu voiau doar să dansez, își permiteau să încerce mai multe, iar chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine.

Am fost forțată de două ori să fac asta, dar nu că m-a întrebat faci asta sau nu, mi s-a spus că fac asta sau oricum nu am scăpare pentru că n-ai ce să faci.

Sunt foarte multe femei în România care au avut asemenea episoade. Sunt și figuri cunoscute (…) Eram un copil la 15 ani, da, l-am simțit ca pe un viol. Îmi aduc aminte cum plângeam în timpul actului. S-a întâmplat repede, șocant”, i-a dezvăluit Bia Khalifa lui Mihai Ghiță.

„A fost direct și la subiect: ori face asta ori te bat și a scos cuțitul la mine”

Ea a mai povestit apoi un alt episod în care a fost victima abuzurilor. S-a întâmplat tot în timpul unui eveniment, când unul dintre cei prezenți acolo a intrat peste ea în camera în care se schimba și farda și a agresat-o sexual sub amenințarea unui cuțit.

„Eram acolo să îmi desfășor activitatea, să dansez. Practic să îmi iau salariul, ce șpagă îmi mai făceam eu mi-o făceam eu și bineînțeles că dacă nu e în București evenimentul, de obicei oamenii care sunt drăguți îți închiriază o cameră la un hotel să ai unde să te schimbi, să te machiezi, să te pregătești.

Citeşte și: Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. A încălcat regulamentul emisiunii

Citeşte şi: Cum a ajuns Bia Khalifa să se sărute cu rapperul american 6ix9ine. „Eu sunt o legendă”

Citeşte şi: Bia Khalifa a apărut complet goală la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Reacția actorului Cornel Palade după ce a văzut-o

Poate ești mega obosită după ore de dans pe pantofi de 20 de cm. Acea persoana a avut acces la camera mea. A avut și acea persoana cheiță. A fost direct și la subiect: ori face asta ori te bat și a scos cuțitul la mine.

Avea un cuțit, nu un cuțitaș. Era un cuțit și singurele mele cuvinte au fost să nu crezi că te ajută un cuțit, am înțeles ce vrei să faci, aia e o să stau”, a mai mărturisit Bia Khalifa.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton