Basti, fiul lui Cristian Țopescu, mărturisiri emoționante despre sora lui, Cristina Țopescu: „Până voi muri nu voi mai cunoaște un om ca ea!”

.

Sebastian Felix Țopescu a făcut o serie de dezvăluiri interesante legate de celebra lui familie.

În vârstă de 24 de ani, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, face parte din lumea showbiz-ului autohton și, în această primăvară, a debutat la TVR cu emisiunea “Vis sau realitate”.

„Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut”

Basti, cum îl alintă prietenii, a crescut într-o familie de oameni de televiziune, iar pasiunea pentru tot ce înseamnă media l-a făcut să aibă propriul show tv. El este, de asemenea, pasionat de modă și și-a creat un stil vestimentar propriu, excentric.

„Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut și de la care am învăţat foarte multe, în special despre lumea televiziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt şi să ajung în punctul în care sunt astăzi. Acum un an nu m-aş fi gândit că voi lucra în televiziune, totuşi sunt incredibil de fericit că am hotărât să-mi asum acest risc şi această provocare nouă. Mă simt ’ca peştele în apă’ – este cel mai bun mod în care aş putea descrie această experienţă” – a declarat Basti, acum câteva luni.

„Ea era cel mai empatic și mai sensibil om!”

Legat de familie, Basti a mai dezvăluit că a avut o legătură foarte strânsă cu sora lui vitregă mai mare, jurnalista Cristina Țopescu, care s-a stins din viață în 2019. Tânărul spune că de la Cristina a învățat să fie empatic, sensibil și să iubească animalele. Basti a avut o relație bună și cu fratele lui, Cristi.

Cristina și Cristi sunt copiii lui Cristian Țopescu din prima căsnicie. Sebastian Fleix este copilul rezultat din căsnicia comentatorului sportiv cu Christel Ungar.

”De la sora mea, Cristina, am învățat empatia, ea era cel mai empatic și mai sensibil om pe care l-am cunoscut. Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un om atât de sensibil, de la ea am învățat și dragostea pentru animale. Dar și cu fratele meu Cristi mă înțeleg foarte bine, el m-a făcut unchi, la vârsta de 14 ani, avem o relație foarte bună”, a relatat Basti, pentru playtech.

„Cu el semănăm toți din familie, cu fruntea asta lată, mare cât un televizor”

Citeşte și: Dincolo de micul ecran. Cine au fost cele trei soții ale lui Cristian Țopescu

Citeşte şi: Cristian Țopescu a murit de ziua fiului său. Cum arată Cristi la 42 de ani

Citeşte şi: Fiul lui Țopescu, între „Vis sau realitate”, la TVR: „Sunt norocos cu familia în care m-am născut”

Citeşte întreaga ştire: Cu ce se ocupă fratele mai mic al Cristinei Țopescu

Tot din familie, Basti a mai precizat că a moștenit de la bunicul său, Felix Țopescu,  pasiunea pentru călărie.

”Eram mic, nu prea l-am prins, el era foarte bătrân, de atunci, avea vreo 90 de ani. Dar, era foarte glumeț. Îmi spunea că vrea să mă vadă mergând, apoi că vrea să mă vadă că termin și facultatea. Nu știu cum ar fi trăit atât, poate prin Coreea. Cu el semănăm toți din familie, cu fruntea asta lată, mare cât un televizor.

Se zice că fruntea lată e de om deștept, se pare că ne-a dat la toți. Și eu am făcut călărie de performanță, vreme de cinci ani, dar și tatăl meu. Iar faptul că, la simularea pentru Evaluarea Națională 2023, elevii au avut de analizat un text chiar din cartea bunicului meu, numită ”30 de ani în șa”, scrisă de el în 1974, chiar mi se pare un lucru frumos și onorant”, a adăugat Sebastian Țopescu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton