Aurelian Temișan și Monica Davidescu, de 29 de ani împreună! Cum arătau în ziua nunții / Galerie foto

.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au aniversat 29 de ani de relație în ianuarie anul acesta. În iunie, perechea va aniversa și 18 ani de mariaj. Nunta lor a avut loc la șase ani de la logodnă, în iunie 2006. Ce ținute au purtat artistul și actrița în ziua nunții lor?

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au cunoscut în culisele unui spectacol, chiar înainte ca ea să-l prezinte pe Aurelian publicului spectator. De atunci, Aurelian și Monica sunt nedespărțiți. Deși s-au logodit în iunie 2000, la Mănăstirea Pissiota, într-o slujbă la care au participat și nașii, cuplul s-a căsătorit abia șase ani mai târziu.

Cum arătau Aurelian Temișan și Monica Davidescu la nunta lor

Aurelian Temișan i-a oferit Monicăi verighetele lor pe 13 ianuarie 2006, în prezența mai multor prieteni. Șase luni mai târziu, perechea a făcut o nuntă ca-n povești cu 400 de invitați, la Palatul Snagov.

Pepe și Călin Geambașu s-au numărat printre invitații care au cântat și au întreținut atmosfera la nuntă. Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost duetul mirilor, care au cântat împreună piesa „Something stupid”. Artistul a mai cântat alături de tatăl lui, Relu (Aurelian), de la care a deprins pasiunea pentru muzică.

Monica Davidescu a optat pentru o ținută ușor neobișnuită. O parte din rochia de mireasă tip sirenă a fost colorată bej-auriu. Asemeni rochiei, și voalul, cerceii, poșeta și mănușile au fost jumătate albe, jumătate bej-aurii. Aurelian Temișan a optat pentru un costum maro deschis, cămașă albă, pantofi negri și o eșarfă de asemenea neagră, înfășurată la gât.

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa. „Nu a știut nimeni”/ Video

Monica Davidescu a spus care crede că este secretul unei relații de lungă durată

Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au avut invitați la nuntă și pe regretații actori Radu Beligan și Marin Moraru, dar și alte nume cunoscute din teatru, muzică și sport. În noiembrie 2022, actrița mărturisea că nu are o rețetă pentru o relație armonioasă și de lungă durată. Totuși, menționa că a avut drept exemplu cuplurile Lucia Popescu Moraru și Marin Moraru și Ioana Stana Ionescu și Andrei Ionescu.

„Eu, luând exemplele lor, care sunt trecuți de 50 de ani, și văzând armonia lor în familie și cum se sprijină, se înțeleg, se ceartă, se acceptă, atunci am zis că întotdeauna trebuie să lași de la tine. Trebuie să-l înțelegi pe cel de lângă tine ca și cum te-ai înțelege pe tine”, a declarat Monica Davidescu, în emisiunea „După faptă și răsplată“, prezentată de Cristina Șișcanu.

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri intime despre relația cu Monica Davidescu. „Cine aprinde focul, ăla trebuie să îl și stingă”/ Exclusiv

De ce și-a păstrat Monica Davidescu numele după căsătorie

După căsătorie, Monica Davidescu a ales să-și păstreze numele de familie în onoarea tatălui ei, care și-ar fi dorit un fiu.

„Mi-am păstrat numele de scenă și în buletin după căsătorie. (…) Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu, care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor. Fetița poartă numele amândurora: Dora Maria Temișan Davidescu”, a spus Monica Davidescu în mai 2023, pentru Ego.ro.

Foto: Facebook/Aurelian Temișan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton