Asia Express, 1 septembrie: Betty Salam, accidentată, tensiuni între Ioana State și Andreea Perețeanu și lacrimi pentru Adi Nartea și Cosmin Vîjeu

.

Sezonul 7 Asia Express a început în forță duminică, 1 septembrie, pentru cele nouă echipe care au pornit pe Drumul Zeilor. Irina Fodor a dat startul cursei chiar din aeroport, o premieră pentru emisiunea de la Antena 1.

Asia Express, 1 septembrie: Accidentări, tensiuni și lacrimi

Prima ediție din noul sezon Asia Express a fost un carusel de emoții pentru cei 18 concurenți. Betty Salam s-a accidentat în primele ore ale cursei, actorul Cosmin Vîjeu s-a emoționat până la lacrimi citind o scrisoare pe care soția i-a pus-o în bagaj, iar între Ioana State și Andreea Perețeanu deja au apărut primele tensiuni.

Cele nouă echipe din sezonul 7 Asia Express au pornit pe Drumul Zeilor din prima secundă în care au pășit în Thailanda. Cu geamantanele după ei, concurenții s-au folosit de indiciile de la Irina Fodor pentru a ajunge la un șofer care avea să-i ducă la prima cazare, asigurată de show.

Betty Salam a început aventura Asia Express cu stângul la propriu

Echipa formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, a început cu stângul la propriu. În drum spre prima cazare, cântăreața a alunecat și s-a lovit la piciorul stâng, având nevoie de intervenția medicilor.

„Pe drum era foarte mult nisip. Am căzut și m-am dus jos, zic: «De ce eu? În prima zi, eu?». V-ați fi așteptat ca tocmai eu să cad?”, a spus Betty Salam.

„Fac față, sunt puternică”, a mai spus tânăra de 24 de ani, în timpul primei probe. Cu toate acestea, soțul ei a fost nevoit să parcurgă primul traseu, cel până la rucsacuri, fără partenera lui de viață.

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, cu ochii în lacrimi în prima ediție din sezonul 7

Protagoniștii celui mai emoționant moment al serii au fost actorii Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. La testimonialul din prima zi de concurs, Adi a purtat un tricou cu amprentele mâinilor soției și fiicelor sale și cu un desen realizat de Mara, fata cea mare. Totodată, chiar înainte de a pleca de acasă pentru două luni, actorul și-a tatuat un trifoi cu patru foi pe braț.

„Mi-am făcut acest tatuaj pentru ele. Fiecare frunzuliță e o inimioară. Să mă întorc acasă cu o experiență bogată și să le învăț mai multe, asta este motivația”, a spus Adi Nartea cu lacrimi în ochi.

Ulterior, Cosmin Vîjeu a găsit în bagaj un plic de la soția lui, Simina. „Băi, fraților, mi-a scris Simina un plic!”, a exclamat Cosmin. „Nu cred!”, a spus Adi surprins. „Poți orice, Cosmin, să nu uiți asta. Echipa este familia ta acum, ai grijă de ea ca și cum ai avea grija de mine”, au fost câteva dintre gândurile transmise de Simina care i-au emoționat pe Adrian și pe Cosmin până la lacrimi.

Tensiuni între Ioana State și Andreea Perețeanu

Pe drumul către rucsacuri s-au aprins și primele scântei între echipe, mai exact între echipa formată din Ioana State și Mane Voicu și echipa formată din Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu.

Echipele au beneficiat de ajutorul câte unui elefant pe traseul către primirea rucsacurilor. La un moment dat, echipele Mane Voicu – Ioana State, Carmen Negoiță – Andreea Perețeanu și Andrei Ursu – Vlad Condurache au ajuns unele lângă altele. Primii erau Andrei și Vlad, alături de elefantul lor. În spatele lor erau surorile, care încercau să îi depășească. La fel, Ioana și Mane intenționau să ajungă în fața lor.

„Ne-am băgat în depășire, moment în care Andreea, văzând că noi depășim, a început să-și tragă elefantul să îi taie calea a lui nostru”, a spus Ioana State.

„Am crezut la un moment dat că o să fim făcute clătită de un fund de elefant și o trompă de elefant”, a povestit și Andreea Perețeanu.

„M-am supărat pe Andreea. A transformat jocul în ceva mai riscant decât era cazul.”

Ioana a continuat: „M-am trezit la un moment dat într-un carambol de elefanți, aproape să fiu strivită. M-am panicat foarte tare și m-am supărat pe Andreea, pentru că mi s-a părut că a fost destul de iresponsabilă și că a transformat jocul în ceva mai riscant decât era cazul în momentele alea. Noroc că elefantul a fost un pic mai înțelept decât Andreea și a tras stânga singur și a ales direcția mai bună de mers”.

Ioana State s-a supărat pe Andreea Perețeanu, considerând că a pus-o în pericol.

Cine sunt concurenții din noul sezon

Nouă echipe formate din vedete și influenceri au acceptat provocarea de a porni în aventura vieții lor, în sezonul 7 Asia Express.

Marea premieră Asia Express se continuă cu alte patru ediții consecutive – de luni până joi, de la 20:30. În săptămânile următoare, programul de difuzare va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20:00, și de luni până miercuri, de la 20:30.

Foto: Antena 1; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton