Arsenie Todiraș, ex-O-Zone, urmează să devină tată. Cine îi va aduce pe lume primul copil

.

Arsenie Todiraș (40 de ani), fostul membru al trupei O-Zone, va deveni tată pentru prima oară. Marele anunț a fost făcut de iubita lui în mediul online, unde a publicat o fotografie cu burtica de gravidă și cu ecografiile beblușului.

Cine este Agnes Matoko, cea care îl va face tată pe fostul membru al trupei O-Zone

Arsenie Todiraș și iubita sa, Agnes Matoko, sunt în culmea fericirii pentru că vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi au mai format un cuplu în urmă cu mai bine de zece ani, însă la începutul lui 2024, artistul a reluat relația cu Agnes și a cerut-o în căsătorie.

Agnes Matoko este fotomodel. Originară din Bacău, ea provine dintr-o familie cu tată mongolez și mama româncă și mai are patru frați. De-a lungul carierei ca model, ea a fost prezentă în videoclipurile unor artiști celebri precum Pepe, Keo, trupa O-Zone și Morandi. După despărțirea de Arsenie Todiraș în 2010, Agnes Maroko a fost într-o relație cu nepotul lui Gigi Becali, Lucian, care, în cele din urmă, s-a încheiat cu un scandal. Agnes și Arsenie au fost din nou surprinși împreună la sfarșitul lui 2023 și iată acum așteaptă un copil.

Citeşte şi: Arsenie, despre Dan Bălan, fostul coleg O-Zone: „Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă în prezent foștii membri ai trupei O-Zone. De ce nu își mai vorbesc Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu

Citeşte şi: Cum arată mama lui Dan Bălan la 65 de ani. Ludmila Bălan a dezvăluit secretul „tinereții fără bătrânețe”

Citeşte şi: Îl mai ții minte pe Dan Bălan, de la O-Zone? Nu o să crezi cum arată mama lui la 62 de ani

Agnes a fost cea care a făcut marele anunț în mediul online, iar fanii cuplului s-au bucurat de frumoasa veste.

„Just the 3 of us” (Doe noi trei) – a fost mesajul mnodelului postat în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu Arsenie, dar etalându-și burtica de gravidă și arătându-le tuturor ecogeafiile cu bebelușul.

Apropiații i-au felicitat pentru anunțul cel mare.

„Cea mai frumoasă veste primită în această perioadă! Sarcină ușoară!”

„Ce bucurie! Felicitări! Sarcină ușoară, multă armonie și iubire în familia voastră!”

„O, ce veste frumoasă! Felicitări!” – le-au transmis internauții.

Adevărul despre destrămarera trupei O-Zone

Arsenie Todiraș, Dan Bălan și Radu Sxârbu au format cea mai de succes trupă muzicală a Republicii Moldova la începutul anilor 2000. După ce aprope șase ani au activat ca trupă, cei trei s-au despărțit pe plan profesional și și-au continuat carierele solo.

În 2013, în documentarul „Între fenomen și realitate”, Dan Bălan spunea despre destrămarea trupei: „Puțini știu că luni bune am mâncat numai pâine cu roșii și smântână. (…) Iată, însă, că vine un manager și ceilalți doi, care au primit totul de-a gata, și spun că ei vor să controleze tot. Dumnezeu cu dânșii, eu i-am iertat de mult”.

Arsenie Todiraș a fost uimit de declarațiile fostului său coleg.

„Am rămas surprins neplăcut, contrariat chiar, de confesiunile fostului nostru coleg din trupa O-Zone, Dan Bălan, pe care acesta le proferă în pretinsul film documentar. Nu doresc în niciun fel să polemizez cu Dan, măcar și din motivul că insinuările lui nu sunt probate. Doresc doar să-mi expun poziția în câteva chestiuni de principiu” – a spus acesta.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton