Ar trece Mihai Petre peste infidelitate? „Eu așa simt”. Care crede că este secretul relației cu soția lui, Elwira / Exclusiv

.

Mihai Petre (45 de ani) și soția lui, Elwira (42 de ani), formează un cuplu din anul 2001. După 23 de ani, câștigătorii sezonului 4 „Asia Express” au o relație la fel de frumoasă, bazată pe respect reciproc, înțelegere și iubire. Juratul de la „Te Cunosc de Undeva” ne-a dezvăluit cine își cere iertare mai des atunci când greșește, care este opinia lui despre terapia de cuplu, dar și dacă ar putea trece vreodată peste infidelitate.

Secretul relației dintre Elwira și Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriți din iunie 2008 și împreună au două fiice superbe, Catinca, în vârstă de 11 ani, și Ariana, în vârstă de aproape 6. După 23 de ani de relație și 16 de căsnicie, Mihai și Elwira formează unul dintre cele mai stabile cupluri celebre din România. În ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat pe parcurs, asemeni tuturor perechilor, coregrafii au avut întotdeauna grijă unul de celălalt.

„Cred că la noi funcționează respectul reciproc, faptul că ne ascuțim simțurile unul pentru celălalt, văzul, auzul, absolut totul. Prezența și faptul că ne oferim spațiu atunci când avem nevoie de el. Dar asta vine tot din ascultare și atenție și respect, până la urmă. Cred că asta, da. Eu așa simt”, a spus Mihai Petre, pentru Unica.ro.

Citește și: „Asta mă face fericit și cred că e și foarte sănătos pentru copii.” Mihai Petre a spus cum își cresc el și soția lui, Elwira, fiicele / Exclusiv

Ar trece Mihai Petre peste infidelitate?

Onestitatea și loialitatea sunt două valori importante pentru Mihai Petre. De aceea, coregraful nu crede că ar putea trece vreodată peste infidelitate.

„Eu nu cred. E greu. N-ai cum. Una din valorile importante, poate cea mai importantă pentru mine, în general în viață, e adevărul, așa că… Nu, nu cred că are sens”, a explicat.

Ce părere are juratul de la „Te Cunosc de Udeva” despre terapia de cuplu

Mihai și Elwira Petre nu au apelat niciodată la terapie de cuplu, deși juratul „Te Cunosc de Undeva” îi recunoaște beneficiile. Din fericire, perechea nu a ajuns niciodată în punctul în care să aibă nevoie de ajutor din exterior pentru a gestiona o neînțelegere.

„Nu. N-am vorbit niciodată despre asta, deși cred că e bună în orice situație. Cred că folosește. Mai ales pentru că fiecare cuplu are cu siguranță în viață perioade grele. Adică nu cred că trebuie să mergi doar în situația în care e foarte rău. Cred că face bine în general. Dar nu, noi n-am făcut asta și nici nu ne-am gândit”, ne-a mai spus Mihai Petre.

Citește și: Cum arătau Elwira și Mihai Petre la începutul relației. Imagini de colecție cu cei doi dansatori

Cât despre cine își cere iertare mai des, coregraful a admis că el, dar nu pentru că Elwira ar fi orgolioasă, ci pentru că ea rareori greșește. „Eu zic îmi pare rău când o dau de gard, clar. Elwira niciodată… nu o dă de gard, în sensul ăsta! (râde)”, a glumit coregraful.

Drept dovadă, Mihai Petre spune că nu ar schimba nimic la soția lui. „Nu există ceva ce iubesc cel mai mult la Elwira. O iubesc toată, așa cum e. Cu de toate. Tot pachetul”, a mai spus vedeta de la Antena 1, pentru Unica.ro.

Mihai Petre, mesaj pentru noii concurenți de la „Asia Express”

În 2021, Mihai și Elwira Petre au câștigat sezonul 4 „Asia Express”. Fiind unul dintre câștigătorii show-ului, l-am întrebat pe Mihai ce sfat are pentru concurenții din noul sezon.

„Măi, n-am sfaturi neapărat, pot să le vorbesc despre experiența mea. Cel mai important este, și să creadă treaba asta, că trebuie să se bucure de fiecare moment. Deși nu s-ar părea că ai timp de așa ceva sau treci prin situații în care numai asta nu poți face. Dar trebuie să te bucuri de fiecare moment, pentru că e o experiență unică, e fantastică, o recomand oricui. Și să stea cât mai calmi, ceea ce e imposibil. Deci nu dau niciun sfat! (râde)”, a spus coregraful, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/Mihai Petre

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton