Antonia s-a vopsit și a împărțit internetul în două cu noua culoare de păr. „Arată atât de bine!” / „Nu te prinde!” Cum arată acum

.

Antonia și-a surprins fanii cu noul look. Artista și-a schimbat culoarea părului, optând pentru o nuanță de toamnă, mai deschisă față de brunetul pe care l-a purtat ani la rând.

Antonia s-a vopsit și a împărțit internetul în două cu noua culoare de păr

Antonia a simțit nevoia să schimbe ceva cu privire la înfățișarea sa, așa că s-a vopsit într-o nuanță caldă de cupru. Cântăreața le-a arătat și fanilor schimbarea, iar părerile acestora cu privire la noul look al artistei au fost împărțite. În timp ce unii au complimentat-o pentru transformarea făcută, alții au fost de părere că o avantaja mai mult nuanța mai închisă a părului pe care o avea înainte.

„Ador maxim! Se potrivește superb cu ochii!”

„Arată atât de bine!”

„Ești perfectă!”

„Cea mai frumoasă!”

„Ești frumoasă indiferent de ce culoare alegi!”

„Îți pune ochii în evidență!”

„Omg nu! Nu e asa wow culoarea pentru tine! Era mai frumoasă cea naturală.”

„Chiar că nu! îți face pielea vineție.”

„Părerea mea este că nu îți stă bine cu această culoare. E doar părerea mea.”

„Nu te prinde deloc!”

„Sprâncenele negre și părul deschis la culoare, proastă combinație” – sunt doar c\teva dintre multele comentarii contradictorii transmise de fani Antoniei.

Câte operații estetice are Antonia

Antonia încearcă să aibă un stil de viață echilibrat. Pe lângă rolul de mamă a trei copii și activitatea artistică, partenera de viață a lui Alex Velea își face timp și pentru ea, pentru a merge la sala și este mereu atentă la alimentație. Cu toate acestea, ea a avut unele nemulțumiri legate de cum arată de-a lungul timpului și a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente.

Citeşte şi: Maya Castellano, show cu trupa de dans. Cum și-a surprins Antonia fiica: „Atât de mândră”

Citeşte şi: Antonia, într-o ținută de peste 7.500 euro la Neversea. Cum arată cizmele care au atras atenția tuturor

Citeşte şi: Vedetele din România care şi-au făcut liposucţie. Antonia se numără printre ele: „Sunt mulţumită acum”

Citeşte şi: De ce a divorțat Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea: „De-asta n-am făcut față”. Secretul relației dintre el și Antonia / Video

Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram, potrivit unica.ro.

Tot din pricina celor trei sarcini, artista a decis să intervină pentru a-și recăpăta forma și fermitatea bustului. Legat de aspectul tenului, Antonia spune că se îngrijește acasă, dar este un lucru pe care îl greșește când vine vorba de îngrijirea pielii feței.

„Tenul mi-l îngrijesc acasă. Folosesc o cremă pentru hidratare. Chiar trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Mai am zboruri dimineața și le pun pe make-up artiste să vină seara să ma machieze și eu ma culc și a doua zi mă trezesc așa. Bine, mai trebuie să îmi refac fondul de ten. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea și mama, dar ăsta e adevărul, aș fi falsă să spun că mereu mă demachiez”, a spus Antonia, în urmă cu ceva timp pentru Xtra Night Show.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton