Antoni și Vlada de la „Casa iubirii” s-au împăcat. Vestea surprinzătoare dată fanilor: „Băiețel. Șapte săptămâni!”

.

Antoni și Vlada sunt din nou împreună, după marea finală „Casa Iubirii”, de la Kanal D, deși s-au înscris în sezonul trei al emisiunii. Cuplul s-a împăcat și locuiește împreună. Tinerii au anunțat și că își măresc familia.

Antoni și Vlada și-au surprins fanii cu împăcarea lor. Ulterior, foștii concurenți din emisiunea Casa Iubirii au făcut un alt pas important, s-a mutat împreună. Acum, cei doi își măresc și familia.

Povestea de dragoste dintre Antoni și Vlada nu s-a încheiat

Antoni Rosa și Vlada Petcu, cuplul controversat din sezonul al doilea al emisiunii „Casa Iubirii”, au pus punct poveștii lor de iubire în timpul competiției. După ce show-ul matrimonial s-a încheiat, tinerii au decis să mai dea o șansă relației lor.

În ciuda parcursului lor îndoielnic din emisiune, tinerii nu doar că s-au împăcat, ci au făcut și următorul pas în relație, s-au mutat sub același acoperiș. Câteva zile mai târziu, Vlada și Antoni au făcut o dezvăluire surprinzătoare: și-au extins familia cu un nou membru. Au dat vestea într-un live pe TikTok.

Antoni și Vlada, foști concurenți în emisiunea Casa Iubirii, se antrenează pentru rolul de părinți?

În dialogul online cu fanii lor, Antoni și Vlada au împărtășit o veste importantă, că familia lor s-a mărit. Nu cu un bebeluș, ci cu un pisoi. Casa tinerilor a devenit astfel un cămin și mai plin de iubire și bucurie.

Angajamentul celor doi față de îngrijirea unui alt suflet denotă dorința lor de a consolida legătura dintre ei și de a crea o atmosferă caldă în noul lor cămin.

Citește și: Andreea Mantea dezvăluie cum își ține boala autoimună sub control: „Îmi doresc și știu că o să dispară” / Video exclusiv

Citește și: „Fel și fel de oameni îmi spun că nu fac bine”. Andreea Mantea a spus de ce refuză să fie într-o relație / Video exclusiv

Laurențiu a fost prima persoană care i-a felicitat pentru gestul lor

Antoni și Vlada au fost felicitați, printre mulți alții, de Laurențiu, el și Lorena având deja două pisicuțe în grijă împreună. Fostul concurent este convins de faptul că un animal de companie este o responsabilitate enormă ce-i va uni și mai mult.

„Laurențiu: Ți-ai luat pisică? Fetiță sau băiat?

Vlada: Băiat.

Laurențiu: Băiețel? Să vă trăiască. 

Laurențiu: Cât timp are?

Vlada: Șapte săptămâni”,  a dezvăluit Vlada pe TikTok, potrivit WOWbiz.ro.

Tot într-un live pe TikTok, Antoni a anunțat că el și Vlada s-au împăcat și locuiesc împreună în București. Fostul concurent de la „Casa Iubirii” a explicat că el și Vlada au decis să-și acorde o nouă șansă după ce au realizat că au sentimente puternice unul pentru celălalt.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton