Anisia Gafton, greu de recunoscut după ce și-a făcut rinoplastie. „Parcă nu ești tu!” Cum arată acum

.

Anisia Gafton a dezvăluit în mediul online că și-a făcut recent o operație estetică la nivelul nasului. Motivul inițial a fost unul medical, dar dacă tot a ajuns pe masa de operație, a decis să facă și unele ajutări de ordin estetic.

Anisia Gafton a ajuns pe mâna medicului estetician

Anisia Gafton a ajuns la medic din cauza deviației de sept. Actrița, în vârstă de 39 de ani, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj în care a explicat că intervenția a fost destul de complicată și plănuia de mult să-și „îndrepte nasul”.

„Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept complicățică chiar. Iar nasul oricum trebuia îndreptat” – și-a început ea mesajul postat pe Instagram.

Pentru că se gândea de multă vreme să schimbe ceva cu privire la forma nasului, Anisia a profitat de moment pentru a-și face și o rinoplastie.

„Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța. Așa ca am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira calumea acum, nasul și fața o să se ușor, ușor  în următorul an. Și foarte important e că atunci când beau ceva, în sfârșit îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia cu același farmesc, energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă fac sa râdeți! Vă pup și vă iubesc!” – a conchis actrița.

Reacția fanilor după schimbarea de look a Anisiei Gafton

Fanii actriței au fost impresionați de cum arată acum actrița,

„Erai frumoasa oricum! Acum esti fiță!”

„Super de drăguță ! Dacă ți-ai făcut rinoplastie chiar te avantajează!”

„E sora ta? Parca nu esti tu! Oricum, esti frumoasa! Dar ceva e schimbat.”

Citeşte şi: EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

Citeşte şi: Ce joburi a avut Anisia Gafton, înainte să se apuce de stand-up: „Am împărțit și pliante”

Citeşte şi: Anisia Gafton, despre emisiunea „Săriți de pe fix” și relația cu iubitul ei: „Totul e bine când eu am dreptate” / Exclusiv

Citeşte şi: Anisia Gafton, dezvăluiri despre mama iubitului ei, Serghei: “Este talent nativ”. Cum se înțelege cu viitoarea soacră / Exclusiv

„E total schimbată fizionomia feței. Ești ca o păpușă trebuie doar să ne obișnuim cu noua Anisia!”

„E important omul si nu exteriorul! Charisma ta e tot cu tine!”

„Sincer nu ți-am observat nasul dinainte, că eram mai mult atentă la ce zici nu la cum arăți!”

„Bine că totul a decurs bine și s-a rezolvat deviația și respirația! Estetica a venit că bonus drept cadou! Felicitări! Oricum ești frumoasă!!! Sănătatea este pe primul loc! Bine că s-a rezolvat!!!”

„Superba Anisia, eu te adoram tare și înainte. Puțin mi-a părut rău ca nu te-am recunoscut,ma bucur ești bine.” – sunt câteva dintre reacțiile fanilor cu privire la noua înfățișare a actriței.

Anisia Gafton a început filmările pentru noul sezon „Săriți de pe fix”

Anisia revine pe micul ecran odată cu noul sezon al show-ului de divertisment „Săriți de pe fix”, moderat de Cabral. În această nouă ediție, Anisia Gafton împreună cu Anca Dinicu, Alex Bogdan, Bogdan Dracea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate vor fi cei care vor intra într-un carusel nebun de încercări amuzante.

„Pentru mine, Mihai Raiț are un loc special. Îmi place foarte mult ce face în serialul „Las Fierbinți”, dar în același timp, și Alex Bogdan e genial, și Anca Dinicu, și Cătălin Neamțu. Toți au culoarea și frumusețea lor” – a povestit actrița, despre colegii ei.

A debutat pe micile ecrane odată cu participarea la „Românii au talent”

Actrița a câștigat în 2016 premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, la „Românii au talent”, iar acela a fost momentul ei de lansare în showbiz. Tot la Pro TV, Anisia a mai făcut parte din echipa matinalului „Vorbește lumea” și a concurat în show-urile „Ferma. Orășeni vs Săteni” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe al doilea câștigându-l în toamna lui 2022. Pe lângă aparițiile televizate, Anisia Gafton face diverse show-uri de stand-up împreună cu partenerul ei de viață, comediantul Florin Serghei.

„Contextul actual favorizeaza umorul, iar noi muncim foarte mult pentru acest lucru. Dacă muncești constant și cu aceeași pasiune, lucrurile se materializează până la urmă. Iar oamenii cred că ne plac pentru că suntem talentați, sinceri și pasionați de ceea ce facem” – spunea Anisia, acum ceva vreme, în exclusivitate pentru Unica, despre sketchuri-le pe care le face cu Serghei.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton