Andreea Antonescu, după nunta mamei: „Îmi plac oamenii fericiți!” De ce a lipsit de la marele eveniment

.

Mama Andreei Antonescu, Mioara, s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, după 21 de ani de relație.

Mama artistei a rămas văduvă în 2001, când Gheorghe Antonescu, soțul ei și tatăl Andreei, a murit din cauza unui stop cardiac. La un an și jumătate după decesul soțului, Mioara Antonescu și-a refăcut viața amoroasă când l-a întâlnit pe Karol Szekeres. Mioara și Karol s-au căsătorit în Statele Unite ale Americii, unde locuiesc de ceva vreme. Dar de la marele eveniment a lipsit Andreea Antonescu.

De ce a lipsit Andreea Antonescu de la nunta mamei sale

Artista nu a putut ajunge în state la nunta mamei sale pentru că se află în România, unde are grijă de fetele ei, Sienna și micuța Victoria Venice. Andreea Antonescu a declarat că se bucură pentru mama ei și i-a transmis “noroc și fericire”.

„Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire. Întotdeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte importanți sau oameni cu care am interacționat mai puțin.” – a declarata Andreea Antonescu, la Antena Stars.

Andreea Antonescu: „Era și visul meu să am fetele aici!”

Mioara Antonescu a avut grijă de Sienna, fiica Andreei din căsnicia cu Traian Spark, cât timp ea a stat în SUA cu tatăl ei. Fata s-a întors de ceva vreme în România și își continuă studiile aici.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea. Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici.

Citeşte şi: Andreea Antonescu și-a văzut visul cu ochii. Fiica sa, Sienna, s-a mutat în România: „Nu mai am niciun necaz”

Citeşte şi: Victor Vrînceanu, noi declarații despre fiica pe care o are cu Andreea Antonescu: „Nu fac nici 0,1% din ce înseamnă Victoria”

Citeşte şi: Ce sexy e Andreea Antonescu la 41 de ani! Declarațiile vedetei la ceas aniversar: „Bucurii, dar și momente grele”

Citeşte şi: Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA. Artista a lipsit de la marele eveniment

Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru cancan.ro.

„Eu și Traian suntem în relații foarte bune”

Tatăl Siennei, Traian Spark, a fost de acord ca fata să-și continue studiile în România și să stea împreună cu mama ei și cu sora cea mică.

“Traian a spus că este foarte bucuros că eu și Sienna ne dorim același lucru, adică să fim împreună. Eu și Sienna ne doream să fim împreună și suntem fericite. Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu” – mărturisea Andreea Antonescu, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton