Andreea Tonciu, atac dur la adresa lui Jador, după plecarea din Survivor: „Veriga slabă!” Ce spune despre Roxana Nemeș

.

Andreea Tonciu, prima vedetă eliminată de la “Survivor All Stars” 2024, a fost invitată în emisiunea “La Măruță” și a dezvăluit acolo ce părere are despre o parte dintre concurenții rămași în competiție.

Tonciu a părăsit Survivor în urma unui duel cu Roxana Nemeș, unde a ajuns după ce a fost votată de cei mai mulți dintre colegii ei.

„Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat”

“Știu că multă lume s-a gândit că nu era locul meu la Survivor All Stars, dar când am primit propunerea, eu nu am vrut să văd lucrurile așa. Am considerat că este o șansă să arăt că sunt puternică și că pot să depășesc provocări la care alții nu se gândesc.

Plec împăcată că am dat tot ce am avut eu mai bun. Nu am mai fugit de nimic – am trecut prin probe, am dormit într-un loc mai neplăcut decât prima dată și am încercat să mă concentrez mai mult la joc, decât la dorul de casă, de fiica mea” – a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate pentru Unica.ro, după eliminare.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și întrebată de acesta ce părere are despre ceilalți concurenți, Tonciu l-a desființat pe Jador, după ce cântărețul ar fi subestimat-o în competiție.

“Îi recomand să își lase cariera pe care o are acum și să se călugărească când iese din concurs. Îl văd călugăr, preot. Nu (n.r. – nu s-ar duce la el la spovedanie), nu pot să mă bag sub patrafirul lui. Nu (n.r. – nu și-ar deschide sufletul în fața lui), pentru că am văzut ce fel de om este.

Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă… Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat” – a precizat Andreea Tonciu.

Zanni nu este un “băiat fain”

Citeşte şi: Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

Citeşte și: Andreea Tonciu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Mi-era imposibil să mă adaptez” / Exclusiv

Citeşte şi: Roxana Nemeș și Călin Hagima au investit 1 milion de euro în noua casă. „Am făcut-o verde și smart” / Exclusiv

Citeşte şi: Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, și cu câți ani este mai tânăr decât ea. „Eram mare golan!”

Cât despre Zanni, bruneta a spus că a crezut că se vor înțelege bine, dar nu a fost așa. Tonciu este de părere că Zanni nu este un “băiat fain”:

“Am crezut că plecăm frați, dar pe drum și acolo mi-am dat seama că eram frați vitregi. Nu-l cunosc atât de bine, dar nu pot să zic că este un băiat fain. Nu știu dacă are șanse să ajungă mai departe pentru că acum este cu duelul. Iar probele acelea sunt la noroc. Poți să fii bun pe traseu, dacă nu ai noroc în seara aia, poți să pleci acasă cu coada între picioare.”

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, la cuțite înainte de Survivor

Despre Roxana Nemeș, Tonciu nu a avut comentarii negative. Vedeta a precizat că prin intermediul competiției Survivor, ea și Roxana au reușit să se împace, deoarece au trecut printr-un conflict în trecut și erau certate.

“Vai! Eu când am auzit că o să vină Roxana, am zis – Stai să vezi acum ce circ o să iasă! Și uite că Survivor ne-a împăcat. Eu eram certată cu ea” – i-a mărturisit Andreea lui Măruță.

„Mi-aș dori ca Jorge să câștige Survivor All Stars!”

Pe Jorge, Andreea Tonciu l-a descris drept “prietenul ei”. Andreea Tonciu spune că s-a înțeles de minune cu el și doar cu el a putut vorbi despre lucrurile personale.

“Prietenul meu! Am și spus că eu mi-aș dori ca Jorge să câștige Survivor All Stars! Singurul care a venit la mine când TJ mi-a dat cu bâta în cap din greșeală. Primul care a venit la mine când eu am fost eliminată. Și m-a luat în brațe. Foarte fain! Singurul cu care mă duceam în junglă, doar noi doi, să vorbim despre familie și despre una, alta. Deci, super!” – au fost cuvintele Andreei despre cântăreț.

Foto – Facebook / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton