Andreea Tonciu a spus cum își împart ea și Daniel Niculescu sarcinile în familie: „Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face decât bani”

.

Andreea Tonciu (38 de ani) a dezvăluit cum își împart ea și soțul ei, Daniel Niculescu, responsabilitățile în familie. Fosta asistentă TV a spus că unica îndatorire a soțului ei este să producă bani.

Cum își împart Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sarcinile în familie

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu din anul 2015 și sunt căsătoriți din 2016. Împreună au o fiică, Rebecca Maria, în vârstă de aproape 8 ani.

Invitată la „un PODCAST mișto By Bursucu’”, Andreea Tonciu a vorbit, printre multe altele, și despre modul în care își împart ea și soțul ei sarcinile în familie.

„Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul. Dacă sunt și weekenduri când ieșim împreună la munte, la mare, în vacanțe, da. Dar așa, să stea soțul cu copilul afară, nu. Eu stau, pentru că eu nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac toate cumpărăturile singură, tot ce înseamnă casă”, a spus Andreea Tonciu, pentru sursa citată.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu. Cu ce se ocupă soțul ei și cum arăta înaintea operațiilor estetice

Citește și: Andreea Tonciu, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Mi-era imposibil să mă adaptez” / Exclusiv

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat”

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Tonciu a negat speculațiile cum că ea și soțul ei ar fi la un pas de divorț. Fosta asistentă TV a povestit că, la fel ca în orice altă căsnicie, și în a ei mai apar certuri, însă niciodată nu s-a pus problema unui divorț.

Cât despre cum arată viața ei de zi cu zi, Andreea a povestit că se trezește în fiecare dimineață la 7-7:30, își duce fetița la școală, se întoarce și își bea cafeaua cu o prietenă, apoi îi gătește micul dejun soțului și face ordine prin casă, poate gătește ceva sau se relaxează, o ia pe Rebecca de la școală, o duce la dans sau afară, ia cina și așa i se încheie ziua.

Pusă în fața unei despărțiri imaginare de soțul ei, Andreea Tonciu a mai spus: „Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el”.

Citește și: Andreea Tonciu, imagini noi din apartamentul ei din Pipera, estimat la peste 250.000 de euro. „Am băgat foarte mulți bani” / Foto&Video

Citește și: Andreea Tonciu, imagini din apartamentul de 150.000 de euro din București. „Zilnic muncim” / Video

Cu ce se ocupă Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu

Daniel Niculescu este fost sportiv de performanță. Soțul Andreei Tonciu a locuit o vreme la Bolognia, a practicat boxul mai mulți ani, iar în prezent conduce unul sau mai multe business-uri.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton