Andreea Sasu, cadou de sute de mii de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Este însărcinată cu al patrulea copil al designerului

.

Andreea Sasu ar fi primit de la designerul Philipp Plein o mașină Ferrari în valoare de sute de mii de euro. Modelul în vârstă de 34 de ani și celebrul designer urmează să devină părinți. Andreea Sasu este însărcinată cu primul ei copil și al patrulea al creatorului de modă.

Andreea Sasu a primit o mașină Ferrari de ziua ei

Cu ocazia aniversării de 34 de ani, Andreea Sasu a primit un cadou spectaculos, o mașină Ferrari 296 GTB în valoare de 339.900 de euro, potrivit site-ului Preowned.ferrari.com. Prețul unui astfel de automobil variază în funcție de anul fabricației și de specificațiile tehnice.

„La mulți ani mie!!!”, a scris Andreea Sasu pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu noua ei mașină.

În trecut, Andreea Sasu și Philipp Plein au format un cuplu timp de patru ani. După despărțirea de Andreea, din cauza inflidelităților lui, Philipp a format un cuplu cu influencerul Lucia Bartoli, alături de care are doi băieți, mezinul născut în octombrie 2023. Designerul mai are un băiat din fosta căsnicie cu Fernanda Rigon.

Citește și: Christina Applegate, dezvăluiri dureroase despre lupta cu scleroza multiplă: „Am 30 de leziuni pe creier”

Ce iubiți celebri a mai avut Andreea Sasu

La rândul ei, după despărțirea de Plein, Andreea Sasu ar fi format un cuplu cu Jeremy Meeks, care a devenit model după ce o fotografie cu el din închisoare s-a viralizat. Jeremy a fost supranumit „cel mai frumos deținut” și, după eliberare, a devenit model. Atât Andreea, cât și Jeremy au pozat pentru Philipp.

Când a cunoscut-o pe Andreea Sasu, Jeremy Meeks era căsătorit cu moștenitoarea Topshop Chloé Green, de care s-a separat în același an, 2019. Nici Andreea, nici Jeremy nu și-au confirmat vreodată relația. Conform presei italiene, în trecut, Andreea a format cupluri cu pilotul Moto GP Andrea Ianone și cu Riccardo Saponara, mijlocaș la Hellas Verona.

Citește și: Cum arăta Lady Gaga înainte de a deveni celebră. Artista a fost batjocorită în trecut pentru că era „unică”

Philipp Plein, primele declarații despre relația cu Andreea Sasu

După ce și-a părăsit logodnica pentru Andreea Sasu, Philipp Plein a făcut și primele declarații despre relația dintre el și model.

„Ne-am mutat împreună anul trecut”, a spus designerul pentru BILD.

Philipp Plein încă ține la Lucia Bartoli, „dar altfel”. Fostul cuplu încearcă să aibă o relație armonioasă pentru copiii lor.

„Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți”, a mai spus creatorul de modă, pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată casa din Kenya a supermodelului Naomi Campbell. Vila are o piscină în mijlocul livingului

Cine este Andreea Sasu

Andreea Sasu s-a născut pe 29 martie 1990, în orașul Pașcani, și este stabilită în Italia din anul 2010. Acolo, Andreea a urmat o carieră în modelling și televiziune.

Andreea Sasu a devenit cunoscută în Italia după ce a preluat rolul de „Mama Natură” într-un show TV celebru. Are studii în marketing și publicitate și a lucrat și ca specialist în relații publice, potrivit Playtech.ro.

Acum, tânăra este și influencer. Pe Instagram, Andreea este urmărită de peste 157.000 de oameni.

Foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 și rezolvarea subiectelor la limba română la Bac 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton