Andreea Marin vrea să se oprească din slăbit. „Am pierdut 20 kg”. Imaginile cu ea în colanți s-au viralizat în online

.

Andreea Marin nu vrea să mai slăbească, după ce, în ultimele luni, a trecut printr-o transformare fizică senzațională, dând jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Îndrăgita prezentatoare de televiziune, care la sfârșitul acestui an va schimba prefixul, este fericită cu greutatea actuală și își dorește să se mențină așa.

Andreea Marin, învingătoare în lupta cu kilogramele

Lupta Andreei Marin cu kilogramele nedorite a început la jumătatea anului trecut, când și-a făcut analizele pentru a afla dacă are probleme de sănătate, iar mai apoi a apelat la ajutorul specialiștilor în nutriție care i-au întocmit un plan alimentar adecvat nevoilor organismului său. Pe lângă schimbarea stilului de a se hrăni, Andreea Marin a început să facă mai multă mișcare, mergând la sală.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat.

Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos” – a declarat Andreea Marin, acum câteva luni, la Antena Stars.

Andreea Marin nu vrea să mai slăbească

Acum, după ce a reușit să dea jos 20 de kilograme și a ajuns în forma fizică dorită, vedeta de televiziune vrea să se oprească din slăbit deoarece i se pare nesănătos să meargă mai departe. Andreea Marin spune că pe parcursul procesului de slăbire a învățat ce i se potrivește și ce nu, din punct de vedere nutrițional.

Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos!

Citeşte şi: De ce se îngrășase Andreea Marin și cum se menține acum în formă: “Ne îngreunăm singuri viața”

Citeşte şi: Andreea Marin, adevărul despre cum a reușit să slăbească 16 kg: „Mănânc de toate, atenție, de toate!”

Citeşte şi: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Citeşte şi: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii” – a declarat ea, pentru ego.ro.

Motivul real pentru care Andreea Marin și-a dorit să slăbească

Andreea Marin a mai precizat că nu și-a dorit să slăbească din motive estetice. Vedeta suține că avea unele probleme de sănătate din cauza kilogramelor suplimentare.

„Eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate.

Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase!” – a mai precizat Andreea Marin, pentru aceeași sursă.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton