Andreea Marin, sexy în vacanță în Sardinia, la 49 de ani. Și-a purtat sutienul la vedere

.

Andreea Marin a bifat mai multe apariții sexy în vacanță în Sardinia. În mediul online, prezentatoarea de televiziune în vârstă de 49 de ani a publicat mai multe imagini, printre care și câteva în costum de baie și într-o ținută care i-a lăsat sutienul la vedere.

Andreea Marin, sexy în vacanță în Sardinia

Luna august a fost despre liniște și relaxare pentru Andreea Marin, care a petrecut un weekend la mare, pe litoralul românesc, alături de fiica ei, Violeta Bănică (16 ani), dar și câteva zile în Sardinia, de unde a publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale.

După ce a slăbit 20 de kilograme, Andreea Marin se îmbracă în ținute din ce în ce mai îndrăznețe. Pentru una dintre cele mai recente apariții din concediul petrecut în Sardinia, prezentatoarea a optat pentru un sutien cu dantelă, un sacou negru și o fustă lungă de la Roberto Cavalli.

„Wooow, cu adevărat sunteți cea mai frumoasă femeie din România!”, a comentat cineva în descrierea postării. „Nu știu ce magie ați folosit, dar sunteți înfloritoare, arătați ca la 20 de ani, superbă!”, a mai scris cineva.

Citește și: Andreea Marin se bucură de roadele grădinii sale. „Am tânjit mereu după vacanțele cu tălpile în țărână”. Imagini din grădina vedetei

Citește și: Cu ce s-a confruntat Andreea Marin ca mamă singură, după divorțul de Ștefan Bănică. „Am fost la psiholog împreună”. Violeta îi moștenește tăria de caracter

Citește și: Cum se înţelege Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu, după şapte ani de relaţie. „Nu e vorba doar de atracţie”

Motivul real pentru care Andreea Marin și-a dorit să slăbească

Într-adevăr, Andreea Marin simte că a întinerit de când a slăbit. „Asta face pierderea în greutate. Și tenul arată mult mai bine, cheful de viață. Totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, spunea prezentatoarea TV la finalul anului 2023, pentru Kfetele.ro.

Prezentoarea nu a slăbit din rațiuni estetice, ci din cauza unei probleme de sănătate. „Medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate. Nu puteam respira bine. Aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații!”, mai mărturisea prezentatoarea la începutul anului acesta, pentru Ego.ro.

Andreea are în prezent greutatea din liceu, la care a revenit cu ajutorul unui specialist care i-a creat o dietă personalizată. Suplimentar, Andreea face mișcare atât acasă, cât și la sală. În plus, pe prezentatoare o ajută și stilul de viață activ.

Andreea Marin formează de aproximativ opt ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, care este consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel. Din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior, prezentatoarea are o fiică, Ana Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani. Jurnalista a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu Cristian Gheorghiță, iar a treia oară cu Tucany Ozturk.

Foto: Instagram/@andreeamarinaromania

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton