Andreea Mantea, apariție provocatoare în costum de baie. „Cea mai frumoasă femeie!” Cum s-a fotografiat

.

Andreea Mantea și-a surprins fanii din mediul online cu un pictorial incendiar din vacanță. În vârstă de 37 de ani, prezentatoarea de la Kanal D și-a etalat silueta într-un costum de baie multicolor, din două piese, iar internauții nu au ezitat să intervină cu aprecieri și comentarii.

Andreea Mantea, apariție incendiară în costum de baie

Andreea Mantea este mereu activă în mediul online și postează fotografii și clipuri video chiar și când se află în vacanță. Așa se face că în urmă cu câteva zile a publicat imagini din concediul ei la mare. Îmbrăcată într-un costum de baie micuț, multicolor, din două piese, prezentatoarea de televiziune și-a etalat formele provocatoare în timp ce se relaxa pe plajă. În calupul de fotografii din vacanță sunt și imagini cu ea într-o ținută de seară, elegantă, dar și într-una lejeră de prânz.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Andreea Mantea în costum de baie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Postarea prezentatoarei a adunat rapid peste 70 mii de apreiceri din partea fanilor și multe, multe complimente.

„Ești minunată!”

„Frumusețe ucigătoare!”

„Cea mai frumoasă femeie!”

„Sexi!”

„Frumoasă doamnă!”

„Cea mai frumoasă din Casa iubirii”

Ești pur și simplu fermecătoare!” – sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Cum se menține Andreea Mantea într-o formă fizică de invidiat

Andreea Mantea este mereu atentă la siluetă și încearcă să aibă un stil de viață echilibrat, pentru a fi mereu în cea mai bună formă. Vedeta de la Kanal D spune amestecurile de ceaiuri o ajută pe ea foarte mult.

Citeşte şi: Andreea Mantea a oprit tratamentul pentru boala autoimună pe care o are: „Cred în Divinitate” / Exclusiv

Citeşte şi: Andreea Mantea, surprinsă de curiozitățile fiului ei, David: „Mi-a fost greu să-i răspund” / Video exclusiv

Citeşte şi: Andreea Mantea a spus cine a învățat-o să ierte, la Unica Urban Party Nostalgia: „Fiecare este liber să acționeze cum își dorește” / Exclusiv

Citeşte şi: Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația cu părinții ei: „Nu mi-era teamă, mi-era rușine” / Exclusiv

“N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot ce aud că ar funcționa, încerc și eu. În urmă cu câteva săptămâni,

Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec”, a explicat Mantea, pentru wowbiz.ro.

Un alt truc al menținerii siluetei ei este un amestec de apă cu sare pe care îl consumă zilnic, dimineața.

“Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma.

Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal”, a adăugat Andreea Mantea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton