Andreea Mantea a spus cine a învățat-o să ierte, la Unica Urban Party Nostalgia: „Fiecare este liber să acționeze cum își dorește” / Exclusiv

.

Carismaticii Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru au fost gazdele evenimentului Unica Urban Party Nostalgia. Cu buna lor dispoziție molipsitoare, prezentatorii de la Kanal D au reușit să facă atât artiștii care au întreținut atmosfera, cât și invitații de la petrecere să savureze la maximum orele pe care le-am petrecut împreună pe terasa ParkLake Shopping Center. După ce au prezentat ultimul moment artistic al serii, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” și prezentatorul show-ului „Se strigă darul!” ne-au făcut câteva dezvăluiri pornind de la tema petrecerii noastre, și anume „Războiul dintre generații”. Andreea Mantea a spart gheața la interviuri, vorbindu-ne despre perioada liceului și generația fiului ei, David.

Andreea Mantea a învățat să ierte la o vârstă fragedă

Chiar și acum, după atâția ani de televiziune, Andreea Mantea ne-a mărturisit că încă mai are emoții atât când prezintă show-ul „Casa Iubirii” la Kanal D, cât și atunci când găzduiește un eveniment. Emoțiile sunt diferite, însă de cele mai multe ori o încarcă pozitiv. Sau, dimpotrivă, energia ei pozitivă reușește să îi încarce pe cei care o privesc pe scenă sau pe micul ecran.

„Sunt diferite emoțiile, dar de fiecare dată sunt emoții. În momentul în care sunt la un eveniment, oamenii sunt acolo fizic și îți împărtășesc din energia lor. E destul de greu. Pentru că vezi toate fețele, unii te plac, alții nu prea, și sunt și foarte expresivi câteodată. (râde) Mi-a fost foarte greu, mi-aduc aminte, acum mulți ani. De fiecare dată mă uit la toată lumea! De fapt despre asta este vorba, să interacționăm cu oamenii. Iar dacă se uită urât poate că reușesc să-i schimb starea. La emisiune emoțiile sunt și acolo foarte mari, dar sunt diferite, pentru că este un mediu controlat și parcă am și un strop de liniște”, a spus Andreea Mantea, la Unica Urban Party Nostalgia.

Citește și: Andreea Mantea a oprit tratamentul pentru boala autoimună pe care o are: „Cred în Divinitate” / Exclusiv

Liceul, „o perioadă extrem de emoționantă” pentru Andreea Mantea

Prezentatoarea TV a optat pentru un outfit parcă decupat din paginile revistelor din anul 2000. O pereche de jeanși albi evazați și cu talie joasă, un corset alb ceva mai actual și accesorii aurii. N-a mai avut timp să-și facă o cărare în zig zag sau să-și împletească părul în codițele atât de populare la acea vreme, însă a adăugat puțin sclipici argintiu de dragul modei anilor 2000. De atunci, cele mai dragi amintiri ale Andreei sunt din liceu, o perioadă „dubioasă” și, totodată, foarte frumoasă.

„Începerea liceului. Emoțiile din primele zile. Doamne, era groaznic! Măi, era groaznic! Coșuri, părul nu stătea bine, mă gândeam ce prieteni îmi fac. Am avut emoții foarte mari. Mă gândeam, oare cum o să fie? A fost dubios rău de tot. Țin minte că mi-au ieșit seara niște coșulețe și zic: «Doamne, mă văd fetele astea cu coșuri și nu o să-și dorească să fie prietene cu mine?». Dar foarte repede s-au legat prietenii și a fost foarte frumos. Încă mai țin legătura cu unele dintre ele. O perioadă extrem de emoționantă”, ne-a povestit prezentatoarea, la Unica Urban Party 2024.

Citește și: „Fel și fel de oameni îmi spun că nu fac bine”. Andreea Mantea a spus de ce refuză să fie într-o relație / Video exclusiv

Prezentatoarea de la Kanal D s-a confruntat cu bullying-ul

La un moment dat, Andreea Mantea s-a confruntat și cu bullying-ul. „A fost o perioadă destul de… urâțică, dar cred că am reușit să trec bine peste”, ne-a spus. Încă de la o vârstă fragedă, una dintre bunici a învățat-o să nu pună la suflet răutățile celorlalți copii și să-i ierte.

„De când eram copil, mamaia îmi spunea să nu fiu supărată (pe ceilalți copii – n.red.) pentru că sigur au avut un motiv pentru care au făcut asta. Sigur au trecut prin ceva greu, prin ceva rău și de aceea și-au manifestat supărarea. Și să mă bucur că eu am fost acolo pentru ei, ca ei să se folosească de mine ca să-și elibereze durerea. De atunci aveam… înțelepciunea asta. Am învățat să iert și să accept. E loc pentru absolut toată lumea sub soare. Fiecare este liber să acționeze exact așa cum își dorește. Eu înțeleg că persoanele care fac asta sunt încărcate cu foarte multe frustrări, multă durere, suferință”, a mai spus Andreea Mantea, pentru Unica.ro.

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fostele relații: „M-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam” / Exclusiv

Ce spune despre generația fiului ei, David

Mai târziu, când a devenit la rândul ei mamă, prezentatoarea și-a crescut fiul cu aceleași valori. David îi seamănă mamei sale din multe privințe, de aceea Andreei îi este greu să spună ce diferențe a remarcat între generația ei și a fiului ei.

„Eu nu știu să vorbesc în termenii pe care-i folosește el. Și sunt foarte, foarte, foarte sensibili, dar totodată extrem de puternici. Deci se supără așa (pocnește din degete – n.red.), le trece așa. Eu n-am pomenit. Pe cuvânt. Poate eu n-am fost așa și de-aia mi se pare ciudat. Dar nu știu, nu văd diferențe foarte mari. Cred că doar termenii. Nu cred că este vreo diferență mare”, ne-a explicat.

Citește și: Andreea Mantea a spus care i se pare cea mai mare provocare ca mamă singură. Fiul ei are 8 ani: „Săracul nu mai înțelege” / Exclusiv

Andreea Mantea, invitată la Fresh by Unica

La începutul acestui an, Andreea Mantea a acceptat invitația noastră la interviurile Fresh by Unica, unde am vorbit despre relația ei cu Divinitatea, despre boala autoimună cu care s-a confruntat, dar și despre care i se pare cea mai mare provocare în rolul de mamă singură.

Urmărește interviul mai jos!

Foto: Sorin Cioponea; Instagram/@andreeamantea

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton