Andreea Ibacka, înlocuită la Happy Café. Cine prezintă cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Noul sezon vine cu multe surprize”

.

Începând din 15 ianuarie, Happy Café revine pe Happy Channel cu un nou sezon, într-o nouă formulă de prezentare. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Cristina Ciobănașu, Ruxandra Luca și Vlad Gherman vor fi gazdele noului sezon. Andreea Ibacka a fost înlocuită de Ruxandra Luca.

Vlad, Ruxandra și Cristina vor aborda subiecte atipice și deopotrivă inspiraționale, cu specialiști din diverse domenii de interes. Lor li se vor alătura zilnic invitați din showbiz-ul românesc și nu numai, care vor vorbi sincer și deschis despre succes și drumul până la el.

Andreea Ibacka, înlocuită cu Ruxandra Luca la Happy Café

„Bucurie, entuziasm si inovație – acestea sunt cuvintele care definesc noul sezon al emisiunii noastre. De-a lungul anilor, am reușit să pătrundem în sufletele telespectatorilor și să fim alături de ei, în fiecare zi. Sunt mândră să spun că anul trecut am înregistrat audiențe record ale emisiunii Happy Café. Acest lucru ne arată că ceea ce facem este pe placul celor de acasă!”, dezvăluie Cristina Ciobanașu.

Noul sezon va aduce și mai multe surprize și momente speciale pentru telespectatori. În 2024, echipa și-a propus să aducă pe micile ecrane interviuri captivante, invitați de seamă, materiale interesante și multă voie bună. „Alături de noua noastră colegă, Ruxandra Luca, mămică de 3, căreia cu această ocazie îi urăm bun venit în echipă”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka, un cuplu modern. El calcă rufe, ea montează mobila. La cine stau banii. „Eu sunt banca” / Exclusiv

Vlad Gherman: „Avem rubrici noi și subiecte pe care nu le-am mai abordat”

Emisiunea îi va duce pe telespectatori la filmările serialelor de pe Antena 1 pe care le îndrăgesc. „Lia – soția soțului meu” și „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” au reînceput de curând. Totodată, în fiecare vineri, emisiunea va aduce sugestii de activități pe care le puteți face în weekend. „Vom continua să abordam discuții legate de o viață armonioasă cu ajutorul medicilor și al terapeuților noștri, așa cum v-am obișnuit!”, a mai spus Cristina.

La rândul lui, Vlad Gherman spune: „Noul sezon vine cu multe surprize, dar și o colegă nouă de prezentare, Ruxandra Luca. Avem rubrici noi și subiecte pe care nu le-am mai abordat. Nu ratați întâlnirea cu noi! Vă mulțumim că ne sunteți alături în fiecare după-amiază!”.

Citește și: Cabral, reacție virală după ce soția lui, Andreea Ibacka, a fost cerută în căsătorie de alt bărbat. „L-ai făcut praf”

Ruxandra Luca: „Am acceptat cu bucurie invitația”

Începând din 15 ianuarie, Ruxandra Luca se alătură proiectului Happy Café: „Am acceptat cu bucurie invitația de a le fi alături Cristinei și lui Vlad în noul sezon Happy Café. Ce mi-am propus este să aduc în față povești de viață din care avem cu toții de învățat. Să vorbim onest despre lucruri pe care uneori ne ferim să le spunem. Intru cu sufletul deschis în acest proiect si sper că veți fi alături de noi, zi de zi, la Happy Café!”.

La finalul anului trecut, Andreea Ibacka s-a retras din emisiune. „Unele întâlniri în viață nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, și nu mă refer aici doar la trio-ul din fața camerelor, ci la întreaga echipă. A fost un an incredibil, o adevărată plăcere să lucrăm împreună. Eu mă voi dedica, în perioada următoare, unor proiecte personale, despre care vă voi povesti cu tot dragul, tot aici, pe „canafeluţă”, cum ne place nouă să îi spunem, atunci când mă vor invita!”, a spus Andreea Ibacka atunci.

Citește și: Andreea Ibacka a povestit în ce mod adorabil l-a convins Namiko pe Tiago să meargă la grădiniță. „Este de un real ajutor” / Exclusiv

Happy Channel, record de audiență în 2024

Noua producție Happy va putea fi urmărită începând din 15 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17:30.

Happy Channel încheie anul cu un record de audiență atât la nivelul întregii zile, cât și în Prime Time, în anul 2022 (public feminin 21-54 urban). Sloturile Access și Late Fringe marchează și ele un an foarte bun, cu cele mai bune valori înregistrate la nivelul cotei de piață. Postul TV s-a impus ca lider de audiență la nivelul categoriei din care face parte, pe toate intervalele orare. Mai mult, acesta reușește să își păstreze poziționarea foarte bună la nivelul pieței, în Prime Time și Late Fringe. Happy s-a clasat pe locul 4 în top all channels.

Foto: PR; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton