Andreea Esca și-a încântat fanii din mediul online cu o rețetă delicioasă și ușor de făcut, numai bună de pus la colecție.
În vârstă de 51 de ani, îndrăgita prezentatoare de televiziune s-a gândit să facă o postare pe Instagram cu care să le facă poftă de mâncare internauților. Vedeta de la Pro TV a pregătit zilele trecut o tartă cu roșii și pentru că ei i-a plăcut atât de mult cum a ieșit, dar și pentru că oricine o poate face foarte ușor și rapid, a publicat rețeta și poze cu preparatul pe conturile sale sociale.
Andreea Esca: „Am făcut și mi-a plăcut!”
În postarea vedetei, care a adunat deja peste șapte mii de aprecieri din partea fanilor, sunt descrise ingredientele necesare preparatului ales de ea, dar și câteva clipuri scurte în care enumeră etapele pregătirii acestei gustări. Tarta prezentatoarei de televiziune se face din doar șase ingrediente – roșii, aluat, brânză, muștar, ulei de măsline, condimente-, și este gata în jumătate de oră. Pe lângă ingrediente, mai este nevoie și de o tavă rotundă de tartă.
“Tartă cu roșii. Am făcut și mi-a plăcut. Foarte simplă și bună! Rețetă pentru o tarta:
4 roșii mari, aluat de tarta (foietaj), 150 grame Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare, piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmuletele de mai sus! Poftă bună!” – a transmis Andreea Esca în mediul online.
Modul de preparare al tartei cu roșii este foarte simplu – în tavă se pune aluatul de foietaj și se unge cu muștar, Apoi se așează feliile de Emmental și feliile de roșii. Se asezonează totul cu sare, piper și busuioc, se stropește tarta cu ulei de măsline și se dă la cuptor pentru 30 de minute.
“Dacă și Andreea Esca mai are timp de mâncare, este clar că vine sfârșitul lumii. Felicitări, arată minunat!”
“Ce bine arată și cu siguranță gustos, bravo! Pofta bună!”
“Simplu și delicious!” – sunt câteva dintre mesajele internauților.
“M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani!”
Andreea Esca mărturisea în 2022 că s-a apucat mai târziu de gătit, pe la vârsta de 44 de ani.
“M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei (copiii) mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşcă de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră.
Copiii Andreei Esca, încântați de preparatele pregătite de mama lor
Am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip. Iar alaltăieri, m-am lansat într-o tartă cu roşiii pe care au mâncat-o toată, până m-am întors de la birou.
Copiii au început să mă întrebe ce pregătesc pentru a două zi (asta după ce uitasem într-o zi să fac de mâncare…) şi să-mi spună că li se pare super că le gătesc. Într-o zi am ars şi pilaful şi nu mi-au ieşit nici chiftelele, iar Aris mi-a zis: Chiftelele mie mi-au plăcut, şi, oricum, nu te supăra, ce ai făcut până astăzi a fost foarte bun!”– a povestit Andreea Esca pe blogul ei, în 2022.