Andreea Bănică și soțul ei, succes fulminant cu hotelul de pe litoral. „E plin! Știam că nu o să dau greș!”

.

Andreea Bănică și soțul ei au dat lovitura cu hotelul pe care îl au pe litoralul românesc.

Cei doi și-au deschis și-au deschis unitatea de cazare în Eforie Nord, o stațiune îndrăgită de artistă. Hotelul este poziționat în centrul stațiunii, la nici 50 de metri de plajă. Și este full.

„Știam că nu o să dau greș!”

Cântăreața a povestit în cadrul unui interviu că este mândră foc pentru că a turiștii vin să se cazeze în hotelul ei. Andreea Bănică spune că a ales personal stațiunea pentru că era sigură că va avea succes.

“Suntem foarte bine, este primul an de când suntem deschiși. Este plin! Hotelul se află în Eforie Nord. Eforie Nord este cea mai plină stațiune de când eram eu mică, de când mă știu și am atâția ani. De când eram mică, Eforie este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș.

Dacă mi-aș fi făcut în altă stațiune, nu mă gândeam că ar merge atât de bine. Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat ieri aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru playtech.ro.

„Apartamentele sunt foarte mari”

Potrivit site-ului locației, un sejur de două nopți de cazare, pentru două persoane, în hotelul Andreei Bănică, pornește de la un preț de 1.300 de lei.

Citeşte şi: Controversele născute după ce Andreea Bănică s-a pozat cu actrița Michelle Rodriguez într-un magazin din Italia

Citeşte şi: Andreea Bănică, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. „Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini!”

Citeşte şi: Andreea Bănică are probleme de sănătate: „Voi avea nevoie de ajutor”

Citeşte şi: Cât costă un sejur în hotelurile vedetelor, pe litoralul românesc. Andreea Bănică: „Am pus suflet”

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, a mai spus Andreea Bănică, cu o altă ocazie.

Vedetele și unitățile lor de cazare de la malul mării

Andreea Bănică nu este singura vedetă care are un hotel pe litoralul românesc. Ovidiu Komornyik, Cristi Borcea, Gigi Becali, Gică Hagi, Simona Halep sau Mihai Trăistariu au și ei unităși de cazare la mare.

Mihai Trăistariu povestea în urmă cu câteva săptămâni că este dezamăgit de turiștii care vin și lasă aerul condiționat pornit ore în șir în camere, cât ei sunt pe plajă. Artistul s-a plâns de facturile mari la electricitate din sezonul estival.

“Au venit facturile la energie, cele din luna iunie, cam 200-250 de lei, de apartament, în condițiile în care iarna plătesc cam 10-20 de lei de apartament. Mai intru în camere, căci trebuie să le duc turiștilor facturile, și găsesc pornit aerul condiționat.

Sunt foarte supărat, mă deranjează, pentru că îmi dau seama că toate cele șase merg cam 10 ore zilnic, de când pleacă ei la plajă, până când se întorc, seara, pe la ora 20.00. Eu îl închid efectiv, ei nu zic nimic, dar nu pricep de ce se întâmplă așa, când oricum se răcește camera în doar 10 minute” – a declarat Trăistariu, pentru impact.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton