Andreea Bălan, ipostaze provocatoare într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat iubita lui Victor Cornea. „Irezistibilă!”

.

Andreea Bălan a făcut furori în mediul online cu o serie de fotografii incendiare în care apare într-un costum de baie minuscul, etalându-și formele de invidiat. Artista a împlinit recent 40 de ani, dar are o siluetă de adolescentă.

Andreea Bălan, apariție incendiară în costum de baie

Andreea Bălan a fost protagonista unei sesiuni foto fierbinți la plajă și a publicat pe rețelele de socializare câteva poze în care apare într-uncostum de baie bej deschis și o tunică animal print.

Artista, care a împlinit 40 de ani pe 23 iunie și este mama a două fetițe, Ella (8 ani) și Clara (6 ani), este într-o formă fizică de zile mari.

„Este ceva magic în felul în care apusul soarelui ne face să ne simțim liniștiți, recunoscători și vii în același timp!” – a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiilor care au adunat peste 9.000 de aprecieri din partea internauților.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Iar cei care au văzut imaginile nu s-au putu abține să nu o complimenteze pe cântăreață.

‘Wow! Cât de frumoasă!”

„Superbă, minunată!”

„Cât de frumoasă și finuță! Ești superbă din toate punctele de vedere, Andreea!”

„Wow! Extraordinar de irezistibilă și ispititoare!”

„Strălucești mai mult ca niciodată!”

„Sincer, cea mai frumoasă artistă de pe vremea mea, poate și din ziua de azi!”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Ai slăbit, Andreea!” – sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani Andreei.

Andreea Bălan, despre secretele unei siluete de invidiat

Cântăreața și-a păstrat forma fizică din adolescență și reușește să se mențină de ani buni cu ajutorul disciplinei. Într-un interviu pentru Unica.ro, acordat cu câteva zile înainte de a schimba prefixul, Andreea ne-a spus trebuie să investești în tine timp și grijă pentru a arăta bine.

Citeşte şi: Andreea Bălan are planuri mari cu Victor Cornea. La un an de relație, artista a anunțat evenimentul care va marca vara

Citeşte şi: De ce merge, de fapt, Andreea Bălan cu Victor Cornea în turneele de tenis: „Prezența mea îl ajută foarte mult”

Citeşte şi: Ce a sacrificat Andreea Bălan pentru a reuși într-o industrie guvernată de bărbați: „A fost greu să fiu luată în seamă” / Exclusiv

Citeşte şi: Andreea Bălan le dă replica celor care critică diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: „Avem empatie pentru nefericirea lor” / Exclusiv

“Disciplina. Vrei, nu vrei, sunt unele lucruri pe care trebuie să le faci. Fie că e sportul, fie să te abții de la anumite mâncăruri, e o investiție în tine și e o dovadă de iubire de sine disciplina. Deși poate pe moment e foarte greu, să faci sport sau să mergi la sală sau să îți pui o mască pe față, e o investiție în tine și, pe termen lung, asta te ajută să arăți bine.

Mai ales că atunci când ești tânăr arăți bine oricum și trebuie să ai cumva viziune să te gândești că nu vei arăta tot timpul așa și că trebuie să ai grijă de capitalul de piele, de organele interne, de tot. Așa cum îți tratezi corpul, așa îl vei avea mai târziu”, ne-a spus Andreea Bălan.

Artista a mai spus că nu a resimțit vreun prag psihologic legat de împlinirea vârstei de 40 de ani, pentru că ea se simte mult mai tânără.

“Nu, pentru că tot timpul am arătat mai tânără. Și acum arăt de 30. Când o să am 50, o să arăt de 40. Deci sunt ok”, a mai precizat ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton