Andreea Bălan are planuri mari cu Victor Cornea. La un an de relație, artista a anunțat evenimentul care va marca vara

.

Andreea Bălan are planuri mari pentru vara aceasta, pe care are de gând să o petreacă împreună cu iubitul ei, Victor Cornea. Artista schimbă prefixul la sfârșitul lunii iunie și își va petrece ziua de naștere făcând ce îi place cel mai tare – să concerteze.

Ce planuri are Andreea Bălan pentru vara aceasta

Se anunță o vară plină pentru Andreea Bălan. Artista va împlini 40 de ani pe 23 iunie, zi în care are programat un concert lângă Buzău. Andreea va pleca apoi la Wimbledon pentru a-și susține iubitul tenismen, iar mai apoi urmează o vacanță cu fetele și cu mama sa.

„Da, pe 23 iunie am concert lângă Buzău. Vacanțele mele sunt atunci când plec cu Victor la turnee, pentru că el pleacă tot timpul de acasă și câteodată când sunt liberă, pot să-l însoțesc. Am fost acum la Roland Garros și imediat după ziua mea plec la Wimbledon, deci am niște vacanțe, ce să zic, nu mai trebuie să plec în nicio vacanță. Plec în Dubai cu fetițele și cu mama” – a declarat Andreea Bălan pentru ciao.ro.

Artista merge adesea în Dubai, unde îmbină utilul cu plăcutul – se bucură de timpul petrecut cu fetițele ei și pregătește noi surprize muzicale.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Da, tradiționala vacanță în care eu filmez două videoclipuri. Stăm la Hotelul Versace, unde mergem de obicei, pentru că acolo sunt piscine și fetele stau la piscină și eu mai filmez și două videoclipuri, pentru că de ziua mea voi lansa un nou videoclip, care se numește – Ploaie de vară” – a adăugat Andreea Bălan.

Anul acesta, Andreea Bălan va sărbători 25 de ani de carieră și are de gând să marcheze momentul printr-un concert aniversar programat pentru 16 octombrie.

Citeşte şi: Andreea Bălan și fiicele Ella și Clara, la Premiile Unica.ro 2024: „Îmi place să ofer cel mai bun show”

Citeşte şi: Andreea Bălan, petrecere spectaculoasă pentru aniversarea de 5 ani a fetiței mici. Câte etaje a avut tortul / Foto&Video

Citeşte şi: Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. Cum a fost filmată artista. „Așa se dispare de pe scenă!”

Citeşte şi: Secretul siluetei de invidiat pe care Andreea Bălan o afișează la 39 de ani: “Dansul nu mai este suficient”/ Exclusiv

„Nu vreau să sărbătoresc (aniversarea de 40 de ani – n.red.). (zâmbește) Fac și 25 de ani de carieră și aniversez totul printr-un mare concert la Sala Palatului, pe 16 octombrie. «Povestea sufletului meu» este un concert și aniversar, dar mai ales terapeutic, atât pentru mine, cât și pentru cei care mă urmăresc de ani și ani de zile. Voi spune toată povestea mea cu bune și cu rele, prin muzică. Așa că pe 16 octombrie vă aștept la acest show unic!”a declarat Andreea Bălan, la Premiile Unica.ro 2024.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de un an împreună

Iunie este și luna în care Andreea Bălan și-a confirmat relația cu Victor Cornea anul trecut. Deși amândoi au programe foarte încărcate, își găsesc mereu timp pentru a fi împreună.

„Liniște și pace. Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc, pentru că atunci când ești mai tânăr poate și tu ai niște probleme nerezolvate și celălalt și vă întâlniți undeva și ies scântei. Cu cât înaintezi în vârstă te liniștești, te calmezi, te repari tu pe tine și uite că întâlnești o iubire care curge și e foarte frumoasă și liniștitoare”, a mai spus Andreea Bălan despre relația cu Victor.

Artista a mai precizat că nu îi este greu să iubească un sportiv de performanță pentru că și ea are o activitate ce implică disciplină și multă muncă.

„Și eu am disciplină și o oarecare performanță în show-urile pe care le fac și înțeleg ceea ce face el. Poate de aceea ne și potrivim” – a adăugat Andreea Bălan.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton