Andreea Bălan a spus de ce îi poartă numele iubitului, Cornea, în acte. „Sunt soție. Și mă amuz!”

.

Andreea Bălan a explicat de ce pe legitimația pe care o are când îl însoțește în turneele sportive pe iubitul ei, Victor Cornea, este trecut și numele lui de familie.

Andreea și Victor se află în această perioadă în Grecia, unde el participă la Cupa Davis. Artista a făcut publică o fotografie a acreditării sale pentru a-și susține iubitul în acest turneu, iar pe actul respectiv este scris – Andreea Cornea Bălan.

Andreea Bălan: „La fiecare turneu eu am câte un badge”

Cântăreața și-a pus fanii pe gânduri cu prezentarea legitimație, multă lume suspectând că artista și iubitul ei s-ar fi căsătorit în secret. Pentru a pune capăt zvonurilor, Andreea Bălan a explicat într-un vlog că poartă numele de familie al iubitului ei la fiecare turneu, pentru a avea acces în anumite locuri.

„Acesta este badge-ul (n.r. – legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. – antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate“, a precizat Andreea în mediul online.

Andreea Bălan, probleme de sănătate în Grecia

Duminică, la meciul pe care Victor Cornea l-a disputat în Cupa Davis cu Marius Copil împotriva fraților Stafanos și Petros Tsitsipas, Andreea Bălan s-a simțit rău în „Liossia Olympic Sports Hall” din Atena, din cauza condițiilor meteorologice din Grecia.

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald.

Citeşte şi: Andreea Bălan, declarație emoționantă de iubire pentru Victor Cornea: „Nu oricine este capabil”

Citeşte şi: Andreea Bălan se prezintă „Cornea” în deplasările cu iubitul ei. Artista îi poartă cu mândrie numele în actele personale

Citeşte şi: Victor Cornea, primele declarații despre relația cu Andreea Bălan: „E o conexiune divină”

Citeşte și: Andreea Bălan, numită „antrenoarea” lui Victor Cornea la Australian Open. Cum s-a pozat cu Novak Djokovic și ce face în culise / Video

Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, a spus Andreea Bălan pe contul ei de Instagram, în cadrul unei sesiuni de InstaStories.

Din păcate, România a fost înfrântă de Grecia în Grupa Mondială I din Cupa Davis. Victor Cornea și Marius Copil au pierdut în fața fraților Tsitsipas – scor 6-7 (4), 6-3, 6-4.

„Nu oricine este capabil și are curaj să ofere iubire la 3 suflete”

Andreea și Victor formează un cuplu din vara anului trecut. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, iar relația lor a evoluat rapid.

„Vine un moment în viață când îți dai seama de ce nu a funcționat în trecut, de ce ai purtat războaie, de ce ai suferit, de ce ai plâns și de ce nu ai fost iubit/ă… Nu a fost să fie… ca tu să înveți, să te dezvolți și să fii cea mai bună versiune a ta. Ca apoi un suflet bun, empatic și dedicat să îți ofere iubirea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Nu oricine este capabil și are curaj, ci doar un om plin de iubire poate să ofere iubire la 3 suflete”, a transmis Andreea Bălan, în online, legat de relația cu sportivul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton