Andra și Cătălin Măruță, petrecere surpriză în Spania pentru aniversarea de 9 ani a fetiței lor, Eva: „Vă mulțumesc din suflet!” / Foto&Video

.

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a împlinit 9 ani marți, pe 23 iulie, și s-a sărbătorit în Spania, unde se află în vacanță cu părinții și cu fratele mai mare, David. Cântăreața și prezentatorul de la Pro TV, ajutați de câțiva prieteni de familie, i-au organizat Evei o petrecere surpriză cu tematică hollywoodiană.

Eva Măruță, petrecere surpriză în Spania

Andra (37 de ani) și Cătălin Măruță (46 de ani) au surprins-o pe fetița lor, Eva, cu o petrecere cu tematică hollywoodiană cu ocazia anivesării ei de 9 ani. Familia Măruță se află în prezent în vacanță în Spania alături de câțiva prieteni de familie care au contribuit la organizarea evenimentului dedicat Evei.

„Nu pot să cred ce surpriză au putut să îmi facă. Vă iubesc! Vă mulțumesc din suflet!”, a scris Eva Măruță pe Instagram.

Tema petrecerii nu ne surprinde, având în vedere că Eva își dorește să devină cântăreață și actriță. În acest sens, Eva deja contribuie de câțiva ani la viitorul ei în domeniul artistic. A urcat de mai multe ori pe scenă alături de Andra și a apărut, totodată, de mai multe ori în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV. În plus, Eva și fratele ei, David, au fost implicați în mai multe campanii publicitare alături de părinții lor.

Citește și: Eva Măruță, „diplomată ca tati” la Premiile Unica.ro 2024. Andra și Cătălin Măruță: „Copilul trebuie să caute” / Exclusiv

Eva Măruță își face debutul muzical după cel actoricesc

Cel mai notabil proiect al Evei Măruță de până acum rămâne comedia „Tati part-time”, în care și-a făcut debutul pe marele ecran și care a fost numărul 1 în Box Office-ul românesc timp de patru săptămâni consecutive. În zilele care urmează, Eva își va lansa și primul single, o colaborare cu mama ei și cu un invitat special.

„Abia aștept să ascultați piesa și să vedeți videoclipul!”, a scris Eva Măruță pe Instagram.

La Premiile Unica.ro 2024, unde a primit trofeul Young Star pentru debutul pe marele ecran, am aflat că Eva își dorește mai tare să cânte ca mami, decât să prezinte ca tati. După ce ne-a spus că nu poate alege, Andra a completat-o cu umor: „A fost diplomată ca tati”. „Cântă prin casă și toată ziua asta ar face”, a adăugat și Cătălin Măruță.

Citește și: Alex Bogdan, fascinat de Eva Măruță la filmările „Tati part-time”. „E de o maturitate de mă sperie” / Exclusiv

Andra și Cătălin Măruță, urări emoționante pentru aniversarea de 9 ani a fetiței lor

Pe rețelele sociale, Andra a scris câteva rânduri emoționante cu ocazia aniversării de 9 ani a fetiței sale.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte azi de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună, să nu lași lumea să te schimbe! Te iubim!”, a scris Andra Măruță pe Instagram și Facebook.

„Fiecare zi în care tu descoperi lumea este o zi de recunoștință pentru noi. Tu și David ne-ați luminat zilele. La mulți ani Eva, fiica mea curajoasă și bună!“, a scris și Cătălin Măruță pe Facebook.

Citește și: „A fost o avalanșă care m-a copleșit, răutăți care m-au întristat”. Andra, reacție după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost atacată pentru rolul din „Tati Part-Time”

La ce școală merg Eva și David Măruță

Eva Măruță este o prezență naturală și spontană în mediul online. Micuța se simte dintotdeauna în largul ei în fața camerelor de filmat și fotografiat, o calitate esențială pentru cei pasionați de domenii precum actoria și muzica.

Eva și David Măruță urmează o școală privată, Cambrige School of Bucharest. În paralel, David evoluează la grupele de juniori ale echipei Rapid, iar Eva face canto. Mezina a studiat și pianul.

Eva Maria Măruță s-a născut pe 23 iulie 2015, la București, iar fratele ei mai mare, David Măruță, s-a născut pe 16 martie 2011, tot la București.

Părinții lor s-au cunoscut în anul 2005, în platoul emisiunii găzduite atunci de prezentator, „Tonomatul DP 2”, și, potrivit solistei, nu a fost vorba de dragoste la prima vedere. S-au reîntâlnit la filmările videoclipului piesei „Băieții și fetele” a Andrei, iar de atunci au rămas împreună. Cuplul s-a căsătorit în august 2008.

Foto: Instagram/@andra; @catalin_maruta; @evamaruta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton