„Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă.” Andra Măruță, reacție surprinzătoare după ce i s-a spus că s-a îngrășat

.

Andra Măruță (37 de ani) a reacționat, în platoul „Românii au talent”, la comentariile din ultima vreme despre greutatea ei. Artistei i s-a reproșat că s-a îngrășat.

În ultimii ani, despre Andra Măruță s-a tot speculat că ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil. Deranjată de aceste zvonuri nefondate, anul trecut, cântăreața a reluat antrenamentele fizice și a ținut dietă.

Andra Măruță a reacționat la comentariile despre greutatea ei, la „Românii au talent”

Din cauza programului încărcat însă, rezultatele pe care și le dorea s-au lăsat așteptate. În cele din urmă, Andra a decis să-și accepte și asume silueta din prezent.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, la „Românii au talent”, sezonul 14.

În mediul online, Andra primește mii de comentarii apreciative. Printre acestea, însă, mai apar și cârcotași care-i critică aspectul fizic. Cârcotașii se justifică spunând că mesajele lor sunt opinii personale și critici constructive.

Citește și: “A fost o avalanșă care m-a copleșit, răutăți care m-au întristat”. Andra, reacție după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost atacată pentru rolul din “Tati Part-Time”

Citește și: Ce mare a crescut David Măruță! A depășit-o pe Andra la înălțime. „Momentul perfect să descoperi lucruri amuzante” / Foto

„Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine”

„Ar trebui să faci și tu ceva sport!”; „Doar mie mi se pare că e însărcinată?? În orice caz, o frumusețe rară!”; „Grăsana..”; „Nu e răutate, e adevăr, s-a îngrășat. Că e frumoasă e altceva, dar ca artistă ar trebui să mai slăbească, e părerea mea”; „Hainele largi te dezavantajează maxim… păcat”; „Fiecare avem dreptul la o părere, să spunem ce vedem. (…) Dacă aș pune în greutate și cineva mi-ar spune, eu m-aș bucura. Aș corecta acest lucru”, acestea sunt câteva dintre comentariile de pe Instagram despre greutatea Andrei.

„Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine”, a replicat unul dintre fanii Andrei Măruță. Nici măcar cei care-i scriu răutăți gratuite solistei nu neagă frumusețea ei. Andra s-a remarcat în primul rând datorită vocii sale versatile, mai apoi frumuseții și nu în ultimul rând datorită optimismului și efervescenței sale.

Pe lângă cariera muzicală, din 2011, Andra Măruță este jurat în cadrul concursului „Românii au talent”. Sezonul 14 al emisiunii s-a lansat vineri, 9 februarie. Show-ul poate fi urmărit în fiecare vineri, de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO!

Foto: Instagram; Capturi PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton