Anda Adam, dur criticată de fani că s-ar fi îngrășat. „Cârcotașilor, fiți atenți!” Cum le-a răspuns răutăcioșilor

.

Anda Adam (42 de ani) a primit o serie de critici în mediul online, după ce a postat câteva fragmente din noua piesă pe care urmează să o lanseze.

Anda Adam a filmat cel mai recent videoclip al unei piese proaspete, în care colaborează cu cântărețul de manele Tzanca Uraganu. Și le-a arătat fanilor, pe rețelele de socializare, câteva cadre din clip.

„Măi, cârcotașilor, deci, fiți atenți!”

Artista a fost pusă la zid de unii internauți pe motiv că ar fi luat câteva kilograme în plus.

„Anda, ce ai pățit?” / „Ce s-a împlinit!” / „Ce a luat în greutate!” / „Toți ne îngrășăm, dar măcar să ne punem haine adecvate!” / „Cred că toate comentariile sunt despre faptul că s-a îngrășat. Oare e o crimă să te îngrași? Sau ar trebui să fim toți trași prin inel?” – sunt câteva dintre mesajele celor care îi urmăresc activitatea în online.

Citeşte şi: Anda Adam, nouă reacție în procesul în care este acuzată că a locuit ilegal într-un imobil din Bragadiru

Așa cum era de așteptat, Anda le-a răspuns răutăcioșilor care au jignit-o și le-a bătut obrazul.

„Măi, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum, sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domnișoarele, #poatefata și cred că sunt foarte ok.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Anda Adam în cel mai recent clip.

Și ce crezi? Au dispărut și ridurile și kilogramele! Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19 seara. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club”  – a transmis artista într-o filmare în care se află la sala de fitness.

Cântăreața le-a mai arătat internauților cum face exercițiile la sală sub atenta supraveghere a soțului ei, Joseph Mohaci.

Citeşte şi: Pe ce cheltuiește Anda Adam, lunar, peste 10.000 de euro. „E cea mai mare obsesie a mea!”

„Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții  în formă. O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau 2 kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!” a adăugat ea.

Anda Adam, hărțuită de un fan

Cântăreața a vorbit în urmă cu câteva săptămâni despre un moment delicat din viața ei, când s-a simțit hărțuită de un fan care făcuse o obsesie pentru ea. Artista a subliniat că nicio femeie nu ar trebui să treacă prin așa ceva.

„Abuzul poate fi de mai multe feluri. Am fost victima unui abuz din partea unui fan, dar aș spune mai mult hărțuire. Într-adevăr făcuse o reală obsesie pentru mine și luni de zile m-am simțit amenințată. Mi-am dat seama că nu este un comportament de om normal. El a încetat în momentul în care a înțeles că lucrurile nu mai sunt o joacă și că Poliția îl va contacta, dacă nu se potolește”, a mărturisit Anda Adam în emisiunea “40 de întrebări” de la Kanal D.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton