Anca Țurcașiu va deveni bunică. Nora artistei și-a etalat burtica de gravidă pe Instagram

.

Anca Țurcașiu va deveni bunică. În vârstă de 53 de ani, artista a aflat că fiul ei, Radu, și soția lui, Andreea, urmează să devină părinți pentru prima oară.

Anca Țurcașiu, bunică la 53 de ani

La aproape doi ani de la nuntă, Radu și Andreea au anunțat în mediul online că așteaptă primul lor copil. Ceea ce înseamnă că Anca Țurcașiu va deveni bunică în câteva luni. Andreea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica de gravidă, arătându-le tuturor cât de fericită este că va deveni mamă.

Radu și iubita lui s-au căsătorit în primăvara lui 2022, iar Anca Țurcașiu s-a declarat atunci extrem de fericită pentru cei doi, spunând despre cei doi tineri că “sunt făcuți unul pentru celălalt”.

“De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm” – a scris Anca Țurcașiu pe Instagram, acum doi ani.

Anca Țurcașiu o consideră pe Andreea drept „copilul ei”

Fiul Ancăi, Radu, are 24 de ani, a studiat Pedagogia la Universitatea din București și este profesor de snowboard. Soția sa, Andreea, profesează ca asistent universitar. Înainte de nunta tinerilor, Anca Țurcașiu a declarat că se așteaptă ca fiul ei să o facă bunică.

“Viața îți aduce și asemenea momente. Acum sunt soacră mare. Va veni vremea în care voi și bunică și de ce nu, chiar și străbunică, dacă voi atinge un anume prag. În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica. Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanent” – explica artista, acum ceva vreme.

Anca Țurcașiu: „Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil”

Cu toate acestea, Anca Țurcașiu a spus că nu este foarte nerăbdătoare să aibă nepoți, declarând în vara lui 2022 că nu vrea să mai crească un copil. Însă o va face, dacă va fi nevoie.

Citeşte şi: De ce l-a dat în judecată Anca Țurcașiu pe Cristian Georgescu. Fostul soț și artista, în conflict la trei ani de la divorț

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Țurcașiu la 53 de ani pentru a se menține. A renunțat la carne, lactate, făinoase, zahăr și fructe

Citeşte şi: Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Anca Țurcașiu după ce a intrat la menopauză: „Ceva cumplit” / Video

Citeşte şi: Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, se recăsătorește

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…” – a relatat Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

Radu Alexandru este fiul Ancăi Țurcașiu din fosta ei căsnicie cu Cristian Georgescu. Artista a divorțat de Georgescu în 2020, după 22 de ani de mariaj. Anca și Cristian Georgescu s-au întâlnit în anii ’90, în Statele Unite ale Americii, pe când ea se afla în turneu cu actorii Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton