Anca Țurcașiu a strălucit la botezul nepoatei. Cum s-a fotografiat împreună cu fiul ei, în biserică

.

Bucurie mare în familia Ancăi Țurcașiu în acest weekend. Fiul artistei, Radu, și soția sa și-au creștinat fetița. Anca Țurcașiu a trăit momente extrem de emoționante la frumosul eveniment.

Anca Țurcașiu, apariție răvășitoare la botezul nepoatei

Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani, după ce soție fiului său a adus-o pe lume pe micuța Zoe.

“Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Anca Țurcașiu în ziua botezului nepoatei sale.

Artista a scris apoi un mesaj emoționant în dreptul mai multor fotografii în care apare fiul ei pe când era un bebeluș la fel cum este fiica lui, Zoe, acum.

“Ieri și azi…Radu, de la bebeluș, la tătic de Zoe…Viața merge înainte…Sunt extrem de fericită că las în urma mea Viață! Mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!” – a fost mesajul Ancăi Țurcașiu.

Actrița și cântăreața a radiat la botezul nepoatei, într-o rochie corai, cu mâneci lungi, dar scurtă până peste genunchi, dovedind că este o bunicuță extrem de sexy.

Anca Țurcașiu iubește din nou

Botezul nepooatei vine după un alt moment frumos din viața Ancăi Țurcașiu ce a a tras atenția publicului. Artista iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. După divorțul de Cristian Georgescu, din 2020, Anca Țurcașiu s-a concentrat mai mult pe propria persoană, pe carieră și pe dezvoltarea personală. Iată că acum vedeta nu mai este singură, iar în mediul online au apărut mai multe imagini în care apare cu bărbatul care i-a cucerit inima.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.

Vara 2024, cea mai frumoasă dintre verile mele de până acum! Mulțumesc! Pe 30 Noiembrie voi face sigur un filmuleț cu toamna lui 2024, cea mai frumoasă dintre toate toamnele mele de până acum… ,” a scris artista, pe contul ei de socializare.

Anca Țurcașiu și fostul soț, Cristian Georgescu, au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz timp de 22 de ani. Despărțirea celor doi a uimit pe toată lumea, iar artista dezvăluia la momentul respectiv că s-a neglijat pe parcursul căsniciei, investind toată energia ei în familie și carieră.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei.
Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate. Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment. 80 la sută sunt altă persoană”
– a declarat ea acum câțiva ani.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton