Anca Serea s-a pozat topless și a publicat imaginea în online. Soția lui Adi Sînă e în vacanță

.

Anca Serea a publicat o poză în mediul online care i-a lăsat pe fani muți de uimire. În vârstă de 42 de ani, soția lui Adi Sînă s-a fotografiat topless și a postat imaginea într-o sesiune de Insta Stories, spre deliciul tuturor celor care îi urmăresc activitate pe rețelele de socializare.

Anca Serea se află în vacanță în perioada aceasta. Ea a fost pentru câteva zile cu o parte dintre copii în satul Criț, din județul Brașov, un loc feeric situat în inima Transilvaniei, iar următoarea lor destinație va fi litoralul românesc, unde se vor caza într-un resort de lux din Olimp.

“Viața la țară!”

Foarte activă în mediul online, așa cum și-a obișnuit fanii, soția lui Adi Sînă a ținut să le arate tuturor și o altfel de ipostază a sa, una provocatoare. Anca Serea s-a fotografiat nud, stând cu spatele la fotograf și purtând doar o fustă albă și o pălărie supradimensionată, în timp ce își acoperă sânii cu o mână.

“Viața la țară” – sunt cuvintele care descriu imaginea fostei prezentatoare de televiziune.

Vezi în GALERIA FOTO poza cu Anca Serea topless.

Nu e prima oară când Anca Serea face astfel de postări. În urmă cu câteva săptămâni, ea s-a filmat în baie, în timp ce făcea duș și a publicat imaginile pe contul ei.

“Fac un duș. Mai am de băgat trei mașini de spălat, de curățat toată încălțămintea și de refăcut bagajele pentru vacanță” –  a scris ea, în dreptul pozei din cabina de duș.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anca Serea nu bea niciodată alcool. Ce spune despre soţul ei, Adi Sînă

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, aventuri în Austria. Cum și-a răsfățat solistul soția și copiii la Viena

Citeşte şi: Locul din România care a fascinat-o pe Anca Serea. „Ar trebui să se regăsească pe lista oricărui român. Este o comoară”

Citeşte şi: Anca Serea, reacție neașteptată după ce Adi Sînă a lăsat-o cu copiii: „Am obosit, nu mai pot!”

„Capitala Austriei, unul dintre orașele noastre preferate”

Vara aceasta a fost una plină pentru Anca și familia sa. Până să se recreeze în frumoasele stațiuni de la noi, ea a fost cu Adi Sînă și cu copiii în Austria. Așa cum era de așteptat, Anca Serea a ținut un jurnal online în care a prezentat imagini și păreri legate de locurile vizitate.

“Ultimele aventuri ale familiei în capitala Austriei, unul dintre orașele noastre preferate. După o cină delicioasă seara, alături de domnișoară mea iubita, Sarah, la restaurantul Neni Am Prater, pe care vi-l recomand pentru panorama superbă, am încheiat ziua de ieri. Ieri de dimineața, am profitat de somnul prelungit al copiilor și am dat o fugă la shopping. Apoi, cu mic și mare, ne-am plimbat prin minunata piață Stephansplatz din centrul orașului și am ajuns la Muzeul Jocurilor.

Noah și Moise au fost cei mai încântați să descopere diferite obiecte și istoria lor, dar recunosc că merită vizitat și de oamenii mari, căci este cu adevărat o experiență deosebita. Zilele de vacanță aici au fost răcoroase și ne-am putut bucura ce multe plimbări pe jos, Viena este și vă rămâne o adevărată plăcere pentru a descoperi zi de zi lucruri noi și interesante. Vă pupăm!” –  a transmis ea, pe Instagram, în dreptul mai multor poze făcute pe parcursul vacanței în Austria.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton