Anamaria Prodan, zi de naștere spectaculoasă! Tortul a avut 7 etaje. Ce cadou de zeci de mii de euro și-a făcut impresara

.

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani duminică, 17 decembrie. Cu această ocazie, impresara a organizat o petrecere cu sute de invitați și și-a făcut un cadou pe măsură.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit aniversarea de 51 de ani într-un club din nordul Bucureștiului, înconjurată de familie și de prieteni.

Anamaria Prodan a organizat o petrecere spectaculoasă la împlinirea a 51 de ani

Impresara a purtat un outfit argintiu din două piese, respectiv un corset realizat manual și o fustă lungă cu aspect metalic. A optat pentru buze nude și un machiaj intens al ochilor, iar părul l-a purtat într-un coc.

Invitații Anamariei Prodan au savurat un tort pregătit de trei foste concurente de la „Chefi la cuțite”, care dețin o cofetărie în București. Desertul a avut șapte etaje.

„Happy 51st to ME! Vă mulțumesc din suflet pentru această zi de vis!”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei filmări cu momentul aducerii tortului.

„51? La mulți ani! Credeam că ai 44 sau cel puțin așa știam eu… wow! 51 și arăți atât de bine!!!”; „La mulți ani! Cea mai frumoasă și puternică femeie din România! Un adevărat exemplu din toate punctele de vedere! Îți doresc toate cele bune!”; „La mulți ani minunați ca tine!!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile primite de impresară.

Citește și: Anamaria Prodan, sărbători în America: „Plec cu copiii. Ultimii doi ani au fost grei pentru familia mea” / Exclusiv

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Iulia Albu i-a comentat ținuta de la America Express 2023. „Să-i dea Dumnezeu minte”

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan nu vorbește despre actualul iubit. „Nu mai află nimeni”

Anamaria Prodan, cadou de zeci de mii de euro

Anamaria a postat imagini cu mai mulți invitați, printre care s-au numărat și doi dintre copiii ei, fiica cea mică, Sarah, și fiul ei, Laurențiu Junior. Impresara mai are o fiică, Rebecca, din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Laurențiu Junior este fiul Anamariei cu al doilea soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Cu ocazia aniversării Anamariei s-a lansat afișul filmului „Complotul bonelor”, în care impresara este protagonista. „La mulți ani plini de fericire și iubire, Ana! Îți suntem recunoscători pentru acest proiect minunat! Din 9 februarie în cinematografe. O comedie spumoasă ce poate fi vizionată de părinți, cu acordul copiilor”, se arată pe pagina de Instagram a filmului.

De ziua ei, în mediul online, Anamaria Prodan a postat și o poză cu unul dintre cadourile sale, un Mercedes GLE Coupé, cu prețuri între 70.000 și 100.000 de euro, în funcție de anul fabricației și dotări. În descrierea postării, impresara a pus mai multe hasghtaguri: #cadou; #putere; #mândră; #fericită și #eusuntanamariaprodan. Imaginea are aproape 18.000 de aprecieri în mai puțin de o zi de la postare.

Foto: Instagram/Anamaria Prodan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton