Anamaria Prodan, reacție dură după ce Iulia Albu i-a comentat ținuta de la America Express 2023. „Să-i dea Dumnezeu minte”

.

Iulia Albu și Anamaria Prodan s-au întâlnit în vară la filmările America Express 2023. Criticul de modă a participat în reality show alături de iubitul ei, Mike, în timp ce Anamaria Prodan s-a alăturat echipei formate din Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, în calitate de „handicap” în competiție.

Iulia Albu a comentat apariția vestimentară a Anamariei Prodan la America Express. Ulterior difuzării respectivelor ediții, Anamaria a fost întrebată ce părere a avut despre remarca stilistei și a reacționat destul de dur la adresa acesteia.

Ce a declarat Iulia Albu despre ținuta Anamariei Prodan de la America Express 2023

Anamaria Prodan a optat pentru un outfit lejer la America Express, un maieu alb, jeanși cargo, teniși, o bandană înfășurată pe încheietura stângă, o borsetă și o pereche de ochelari de soare. Impresara a purtat și mai multe bijuterii prețioase, printre care și un ceas de la un brand de lux.

Înainte de a porni în cursă alături de Romică și Cătălin Țociu, Anamaria i-a dat Irinei Fodor telefonul, o parte dintre bijuteriile pe care le purta și o geantă Chanel.

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000”, a declarat Iulia Albu la testimoniale.

În ciuda faptului că trebuia să fie „handicap” pentru echipa formată din Romică și Cătălin Țociu, Anamaria a fost, de fapt, un atu care le-a adus imunitatea.

Citește și: Iulia Albu și Mike au ajuns la psiholog după competiția America Express: “Ne-am certat mai rău”

Citește și: Iulia Albu și Mike, noi detalii despre despărțirea după America Express 2023: „Ne-am împăcat în pat” / Video

„Aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare”

După ce a urmărit emisiunea de acasă și a fost întrebată despre comentariul Iuliei Albu, Anamaria a avut o reacție dură la adresa criticului de modă.

„Despre doamna de care mă întrebați nu vreau să comentez. Căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni. Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală”, a început Anamaria Prodan, pentru Click!.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție surpriză la America Express. „Îmi vine să mă dau cu capul de asfalt!” Prin ce a trecut impresara

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan nu vorbește despre actualul iubit. „Nu mai află nimeni”

„Așa se vede caracterul oamenilor”

Anamaria Prodan a continuat notând că își amintește că, atunci când Iulia se afla la începutul carierei sale în showbiz, a ajutat-o și i-a luat apărarea atunci când era criticată de public pentru ținutele neobișnuite pe care le purta.

„Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte, însă, că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm. Și sunt mândră de acest lucru. Am ajutat-o atunci când, cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea! Așa se vede caracterul oamenilor. Căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața. Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Foto: Instagram/Anamaria Prodan; Iulia Albu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton