Anamaria Prodan, atac la adresa lui Alex Ashraf după divorțul de Oana Zăvoranu: „Bărbații slabi fug de femeile puternice!”

.

Anamaria Prodan și-a exprimat susținerea față de Oana Zăvoranu, după divorțul de Alex Ashraf.

Oana și Alex au decis să se despartă după șapte ani de relație. El a fost cel care a depus actele de divorț, iar ea l-a acuzat de infidelitate.

Anamaria Prodan: ”Bărbații slabi fug de femeile puternice!”

Anamaria Prodan o susține pe Oana în momentele acestea și se regăsește, cumva, în povestea ei, făcând legătură cu despărțirea ei de Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că “bărbații slabi fug de femei puternice”, precizând că Oana Zăvoranu este o femeie foarte puternică și o va lua de la capăt fără nicio problemă.

”Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul.

Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu. Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică” – a spus Prodan, pentru playtrech.ro.

„Oana trebuie să meargă numai înainte!”

Impresara a mai precizat că bărbații care își caută femei “neserioase” se simt inferiori, frustrați și au probleme cu ei înșiși.

”Bărbații care caută compania femeilor “neserioase” au mari probleme ei cu ei.

Dezvoltă frustrări uriașe. Fiind slabi din toate punctele de vedere se vor refugia lângă astfel de femei care le spun la ureche ce vor ei să audă și îi trag în lumea lor cumplită și mică.

Oana trebuie să meargă numai înainte, cum a învățat din familie, să nu uite că se numește Oana Zăvoranu, unica. Să zâmbească vieții, care mereu ne pune pe toți la încercări. Eu știu ca ea poate, căci rar se nasc oameni ca Oana” – a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, dezvăluiri după anunțul divorțului de Alex Ashraf. Cum a aflat că este înșelată. „Mai rău nu se poate!”

Citeşte şi: Cum și-a pierdut Oana Zăvoranu surorile și bunicii în cutremurul din ’77. „Era agitație, panică, nenorocire!”

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, executată silit pentru că nu i-a plătit despăgubiri Andei Adam: „Mi s-a părut că nu are limită”

Citeşte şi: Dezvăluiri din culisele divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Dependența în patimile căreia ar fi căzut soțul vedetei

Ce spune Oana Zăvoranu despre amanta lui Alex Ashraf

După anunțul divorțului, Oana Zăvoranu a vorbit public despre infidelitățile lui Alex Ashraf.

“N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că el conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată! Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar” – a relatat ea pentru cancan.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton