Anamaria Prodan a slăbit 4 kg într-o săptămână. Ce face pentru a-și menține silueta. „Înainte mergea în Turcia”

.

Anamaria Prodan se numără printre vedetele “norocoase” care nu au avut de-a lungul anilor probleme cu kilogramele. În vârstă de 51 de ani, impresara se menține într-o formă fizică excelentă, dar sunt anumite trucuri la care apelează pentru asta.

Deși are un program încărcat, împărțindu-se între carieră și viața de mamă, Anamaria Prodan găsește mereu timp și pentru a se îngriji și apelează la diverse tratamente corporale, dar și la cure de dezintoxicare.

„Anamaria are mare grijă de sănătatea ei”

Anamaria Prodan a dezvăluit că de două ori pe an ține o cură drastică în timpul căreia bea doar sucuri din legume verzi și face clisme. Recent, ea a reușit să slăbească patru kilograme în urma regimului cu sucuri.

„Anamaria merge sistematic la cure de detox. Înainte mergea în Turcia. Acum de când s-a deschis clinica de la Brașov merge aici câte 7 zile la fiecare 6 luni, tot fiind și make-up artistul ei. Anamaria are mare grijă de sănătatea ei. Fără gram de mâncare solidă. Numai apă, ceaiuri, sucuri verzi și terapii de curățare a colonului“, a declarat un apropiat al impresarei, citat de click.ro.

„Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani”

Anamaria Prodan face și exerciții fizice ori de câte ori are timp și mai merge la masaj. Toate acestea o ajută să nu-și arate vârsta din buletin.

Merg la sală, la masaj, încerc să pun ‘frână’ la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos. La aproape 50 de ani și 1,70 metri înălțime am 60 de kilograme – a spus fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, acum ceva timp.

„Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână”

Ea a vorbit mereu deschis despre tratamentele corporale la care apelează când este nevoie și este o mare fană a procedurilor efectuate cu aparatura de ultimă generație.

“Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea” – a spus ea acum doi ani, pentru sursa amintită anterior.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton