Anamaria Prodan a împărțit caviar la parastasul mamei sale, Ionela Prodan. „În amintirea ei, nimic nu e prea scump!”

.

Anamaria Prodan a mers la mormântul mamei sale cu ocazia zilei onomastice a regretatei soliste de muzică populară și a împărțit pachete cu fel de fel de delicatese, inclusiv caviar.

În vârstă de 51 de ani, impresara s-a dus la Bellu de ziua Sfântului Ion pentru a-și pomeni mama, pe Ionela Prodan, care s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, după o lungă luptă cu probleme grave la pancreas.

„Pentru mama mea și în amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump!”

Anamaria Prodan a spus că a pregătit pachete pentru a le împărți în cimtitir cu preparate și alimente pe care-i plăceau cântăreței. Spre deosebire de pomenile făcute anii trecuți, fiica Ionelei Prodan a ales să fie mai discretă cu împărțirea pachetelor de sufletul mamei ei.

 „Mamei mele îi plăceau foarte tare icrele negre. Am pus în pachete exact ce mânca ea. Nu am făcut din asta o știre. Nu m-a interesat ce comentează lumea. 

Am împărțit tuturor ceea ce iubea ea. Atât și nimic mai mult. Pentru mama mea și în amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump. Nu m-a interesat niciodată și nici nu o să mă intereseaze vreodată. Nici pe mine, nici pe ai mei!

Citeşte şi: Imagine cu Anamaria Prodan, proiectată pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Cât costă o astfel de proiecție / Video

Citeşte şi: Anamaria Prodan, zi de naștere spectaculoasă! Tortul a avut 7 etaje. Ce cadou de zeci de mii de euro și-a făcut impresara

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Anamaria Prodan și presupusul nou iubit, sportivul Ronald Gavril. „Apreciez cel mai mult la el bărbăția”

Citeşte şi: Anamaria Prodan, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”

Gabriela Lucuțar a fost la înălțime. Lipită mereu de mine. Ca o soră. A făcut ceva minunat și de această sărbătoare în cinstea mamei mele“, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

„Se vor face sarmale la fața locului, le vom mai da un clocot acolo, în cimitir”

În 2022, când Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani, Anamaria a organizat un parastas cu sute de sarmale și mici. Și a chemat diverși colegi de breaslă ai regretatei artiste, pentru a-i onora memoria.

„Se vor face sarmale, la pirostrii, la fața locului, le vom mai da un clocot acolo, în cimitir. Va fi și mămăligă. Se vor face și mici, la grătar. Se pregătește și ciorbă de fasole cu ciolan. Va fi meniu românesc. Vom face 250 de sarmale, vreo 150-200 de mici și în jur de 80 de porții de ciorbă de fasole, e un ceaun din acela mare. Vor fi, normal, brânză, ceapă și slănină pentru amatorii de asemenea lucruri.

Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții. Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme. Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan. Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo”– a declarat atunci organizatoarea parastasului, potrivit fanatik.ro.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton