Ana Morodan, mesaj de susținere pentru Corina Bud. Artista a devenit ținta unui val de hate, după ce a criticat apariția lui Babasha la concertul Coldplay / Video

.

Ana Morodan (39 de ani) i-a transmis un mesaj de susținere artistei Corina Bud (44 de ani), acuzată că a instigat la ură și rasism după ce interpretul de manele Babasha a fost invitat să cânte pe scenă la Coldplay. Prezentă la primul concert susținut de trupa britanică, pe Arena Națională, în data de 12 iunie, Corina Bud a început să filmeze, pe stradă, reacțiile oamenilor pe care i-a intervievat cu privire la momentul susținut de tânărul cântăreț.

Ana Morodan o susține pe Corina Bud după ce artista a devenit ținta unui val de hate online

După ce, la rândul ei, s-a confruntat cu hate-ul online, pe care îl creditează pentru că a inspirat-o să creeze un ONG dedicat sprijinirii sănătății mintale, Ana Morodan i-a transmis un mesaj de susținere Corinei Bud. Cu toate că nici ea nu este de acord cu modul în care Corina și-a exprimat opinia pe rețelele sociale, Ana a insistat că există o diferență între libertatea de exprimare și linșajul mediatic la care este supusă artista în aceste momente.

„Ce i se întâmplă acum Corinei în online, și nu vorbesc despre mesajele de contestare, de critică bună și sinceră din partea unora, ci despre mesajele de hate absolut înfricoșătoare. Tipul acesta de linșaj mediatic este horror și trebuie semnalizat și oprit”, așa și-a început Ana Morodan mesajul de pe Instagram.

Citește și: Cine e Babasha, artistul huiduit la concertul Coldplay, după ce a cântat manele pe Arena Națională. „Nu mă aşteptam să fie chiar aşa de rău”. Ce spune despre Chris Martin

„E toxic pentru noi ca societate și mai ales pentru mințile copiilor și tinerilor”

Ana Morodan, cunoscută și drept „Contesa Digitală”, este de acord că modul în care Corina și-a exprima opinia referitoare la momentul lui Babasha de la concertul Coldplay nu a fost unul corect. Cu toate acestea, Ana a fost șocată să vadă mesajele de ură și amenințările pe care cântăreața le-a primit în ultimele câteva zile.

„Am citit multe dintre comentariile ei și am văzut foarte multe TikTok-uri de o grosolănie, ură și violență absolut șocante. Este absolut devastator să vezi atâta ură, amenințări către ea și către copilul și familia ei, toți puși la zidul execuției publice. Se instingă la violență fizică! E musai să vorbim toți și despre asta, pentru că astfel de comportamente nu trebuie să mai existe în spațiul virtual. E toxic pentru noi ca societate și mai ales pentru mințile copiilor și tinerilor care trăiesc mare parte din viață aici, în virtual life”, a mai scris Ana în mediul online.

Citește și: Scandalurile anului 2023 în showbiz: Consum de substanțe interzise, infidelitate și momente artistice controversate

„Ura din spațiul online este la fel de periculoasă ca cea din spațiul real”

„Ura din spațiul online este la fel de periculoasă ca cea din spațiul real. Corina, dacă ai nevoie să vorbești cu cineva, să auzi măcar o voce care să te asculte și să îți spună o vorbă de încurajare acum, aici suntem!”, a încheiat Ana Morodan.

Din păcate, efortul Anei a fost în zadar. Nu numai că internauții consideră că artista merită ce i se întâmplă, dar aceștia și-au îndreptat acum ura și către Ana. Mulți dintre cei care au comentat la videoclipul postat de creatoarea de conținut online sunt de părere că solista ar trebui să-și ceară iertare public pentru modul în care l-a atacat pe Babasha.

Ce a spus Corina Bud despre momentul lui Babasha de la concertul Coldplay

Pe internauți nu i-a deranjat neapărat opinia Corinei Bud, ci modul în care a decis să și-o exprime, provocând oamenii să vorbească în mod negativ despre momentul lui Babasha de a concertul Coldplay din București. Vezi Instagram Story-urile mai jos:

„Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate. Simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat”, a scris Corina Bud la Instagram Story.

Foto: Instagram/@corinabud; @anamorodan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton