Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit cu iubitul ei, Vlad Bălău. Vedeta de la Kanal D, fermecătoare într-o rochie mini / Foto&Video

.

Ana Maria Barnoschi și iubitul ei, Vlad Bălău, s-au căsătorit civil vineri, 14 iunie. Vedeta de la Kanal D a postat mai multe fotografii și filmări din ziua în care ea și Vlad au spus DA în fața ofițerului stării civile. Prezentatoarea de televiziune a optat pentru o ținută de poveste bleu-plastel.

Ana Maria Barnoschi, fermecătoare în ziua cununiei civile cu iubitul ei Vlad Bălău

Ana Maria Barnoschi (32 de ani) și logodnicul ei, Vlad Bălău, s-au cununat civil vineri, 14 iunie. Vedeta de la „Roata norocului” a optat pentru o rochie mini bleu pastel parcă desprinsă din poveștile cu zâne. Rochia, realizată de o creatoare de modă din România, a fost accesorizată cu mănuși, bijuterii cu pietre prețioase bleumarin și pantofi Amina Muaddi.

Mirele s-a asortat cu mireasa într-o ținută bleu pastel alcătuită din sacou în carouri, pantaloni clasici și o cămașă albă. Potrivit Redacția.ro, cu tot cu pantofii Loafer Suede Slip-on Bej, ținuta lui Vlad a ajuns la în jur de 6825 de lei, adică 1367 de euro. În ceea ce o privește pe Ana, rochia ei a fost realizată pe comandă, însă alte rochii create de același designer au prețuri între 3000 și 8000 de lei. În trecut, Ana a pozat în creațiile respectivului designer.

„Ieri a fost despre noi, despre călătoria noastră, despre ultima zi de domnișoară și prima din familia noastră. Căsătoria nu înseamnă doar să ne privim unul pe celălalt, ci să privim împreună în aceeași direcție, de la mine către noi”, a scris vedeta de la Kanal D pe Instagram.

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au logodit în Grecia

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au logodit în 2022, într-o vacanță în Santorini, Grecia.

„A fost o surpriză totală, nu mă așteptam absolut deloc. Eram în vacanță în Santorini. Știa că îmi doresc ca momentul respectiv să fie unul intim, nu îmi doream să fie foarte mulți oameni de față și exact așa a și fost, între noi. De-asta am și fost extrem de emoționați”, a povestit prezentatoarea TV atunci, pentru Playtech.ro.

„Cel mai mult m-a impresionat emoția pe care o avea, ceea ce a făcut ca momentul să fie unul cu adevărat special”, a mai spus în decembrie 2023, într-un interviu exclusiv pentru Unica.ro.

Cum își imaginează Ana Maria Barnoschi nunta și cu ce se ocupă soțul ei

La finalul anului trecut, Ana ne povestea și cum își imaginează ziua nunții cu iubitul ei.

„Mi-o imaginez perfectă din toate punctele de vedere. Cu vreme bună, sper să fiu relaxată, pentru că sunt o persoană perfecționistă, cu oamenii dragi alături. Îmi doresc să fie într-un loc unde să am în preajmă apă, într-un peisaj de vis, care să completeze energia unei zile atât de speciale, să îmi dea o stare bună, de fericire, de bucurie, liniște, mulțumire”, ne-a mai mărturisirit Ana Maria Barnoschi în urmă cu câteva luni.

Ana și Vlad sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor. Tot anul trecut, vedeta de la Kanal D a dezvăluit că ea și Vlad își doresc copii, însă atunci atenția lor era îndreptată în special către carierele lor. Vlad Bălău a studiat în cadrul Universității Worcester din Anglia și este manager, potrivit profilului său de LinkedIn. Tânărul este din Mangalia și are o afacere în Vama Veche.

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău formează un cuplu din anul 2021. În trecut, Ana a format un cuplu cu instructorul de fitness Marian Preda. Fosta pereche s-a logodit în 2017 și s-a despărțit în decembrie 2020.

Foto: Instagram/@ambarnoschi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton