Ana Baniciu, primele imagini din casa veche de un secol pe care a moștenit-o de la bunici. „Începe să prindă contur!”

.

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în plin proces de renovare a viitoarei lor locuințe, moștenită de la bunicii artistei. În doi ani, casa cuplului va împlini un secol. Ana a postat primele fotografii din imobil pe Instagram.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit în această vară, după aproximativ trei ani de relație. Edy provine dintr-o familie care deține mai multe restaurante de lux în Oradea, în București și în Eforie Nord, în timp ce Ana este fiica solistului Mircea Baniciu și a fostei lui partenere de viață, Adina.

Ana Baniciu a postat primele fotografii din casa moștenită de la bunica ei

Casa Anei Baniciu și a lui Edy Kovacs se află într-o zonă protejată și reprezintă un proiect costisitor. Cuplul nu are voie să pună termopane locuinței, iar exteriorul trebuie să fie restaurat conform designului original. În ciuda dificultăților, Ana și Edy sunt recunoscători și entuziasmați de proiect.

„Căsuța noastră cea nouă începe să prindă contur! E clar un proiect îndrăzneț, un proiect în care am avut curaj să ne băgăm și mă bucur să văd că ne și iese. (râde) O să vă povestesc peripețiile prin care treci când restaurezi o casă de 100 de ani… e greu tare“, a scris Ana Baniciu pe Instagram, în dreptul primelor fotografii cu locuința.

„Va ieși superb!”; „Wowww! Este de poveste căsuța voastră!”; „Arata superb”, au comentat Carmen Grebenișan, Anca Serea și Alina Ceușan. La rândul ei, Alina Ceușan are un apartament într-o clădire istorică din București.

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România” are apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928” / Exclusiv

Citește și: Momentul în care Ana Baniciu s-a tuns la nuntă, surprins în imagini. Cum au reacționat invitații / Video

Casa a fost închiriată timp de 20 de ani

Pe artistă o leagă numeroase amintiri speciale din copilărie de această casă, care le-a aparținut bunicilor ei. Timp de 20 de ani, locuința a fost închiriată unui prieten de familie.

„A fost o discuție atât de ciudată. A trebuit să mă duc la el să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta. Că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea. Cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă, că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute”, povestea Ana Baniciu în urmă cu puțin timp, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Citește și: Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special”

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt ajutați de o arhitectă în procesul de restaurare a casei. Artista și soțul ei speră ca rezultatul final să fie un mix între elegant și modern.

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea și stăm în centrul orașului. Ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult, dar acum nu o mai pot suporta. Am zis că vreau să plec de aici!”, a mai spus Ana Baniciu, pentru sursa citată.

Foto: Instagram/Ana Baniciu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton