Ana Baniciu, prima imagine cu chipul fiului său. „Miroase a lapte și iubire!” Cum arată nepotul lui Mircea Baniciu

.

Ana Baniciu a publicat în mediul online o fotografie adorabilă cu fiul ei. Aceasta este prima imagine în care dezvăluie chipul micuțului Aris, care a venit pe lume în urmă cu o lună.

Ana Baniciu, prima imagine cu chipul fiului său

În vârstă de 31 de ani, fiica lui Mircea Baniciu și partenerul ei de viață, Edy Kovacs, a născut la începutul lunii iunie, pe data de 4, prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. Cu toate că sarcina a fost ușoară, a apărut o problemă în ultimul moment și medicii au decis să efectueze o operație de cezariană.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada asta de sarcină pentru o naștere naturală. Am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Într-adevăr, în ultimele săptămâni m-am resimțit fizic, am avut foarte multă apă în organism, mi s-au umflat foarte puternic picioarele, erau ceva butuce, adică nu mă încăpea nimic în picioare, nici măcar, nu știu, papuc, flip-flop, nimic.

Trebuia să-mi iau numărul 40 ca să pot să umblu. Am și muncit foarte mult cu casa pentru că ne-am dorit să ne mutăm și știți că a fost haos. Bine că ne-a mutat ca altfel, nu știu ce se întâmpla în momentele astea. Adică casa noastră a fost gata cu fix două nopți înainte să vină bebelușul. Ne-a așteptat”, a povestit Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

CONȚINUT VIDEO UNICA

A trecut mai bine de o lună de când a devenit mamă pentru prima oară, iar acum Ana a decis să îl prezinte tuturor pe fiul ei, postând o primă fotografie pe Instagram în care micuțului i se vede și chipul.

Miroase a lapte și iubire” – a scris artista în dreptul superbei fotografii cu cel mic, spre deliciul internauților care i-au lăsat în dreptul imaginii o mulțime de comentarii frumoase.

Citeşte şi: Raluka, emoționată până la lacrimi. Ana Baniciu i-a făcut o surpriză de proporții

Citeşte şi: Ana Baniciu, emoții la prima plimbare cu fiul ei: „E așa expus, e ciudat”. Ce nume a ales pentru bebeluș

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Cum a amenajat Ana Baniciu camera copilului: „E mândria mea”. Artista a ales un pătuț cu totul special

Citeşte şi: Ana Baniciu, dezvăluiri despre experiența nașterii prin cezariană: „Bebelușul s-a agitat, și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”

„Vai de mine, câtă frumusețeeeee!!! Abia aștept să ajungă jurnalul la tine să poți nota toaaate amintirile acestea de neprețuit pentru el.”

„Nu mai pot de drag, abia aștept să-l cunosc!”

„Cel mai frumos sentiment!”

„Cât e de frumos! Să vă trăiască, să fie sănătos! Seamănă cu soțul tau dar se mai schimbă!”

„Ce frumusețe!”

“Minune!”

“Superb copilaș!” – sunt doar câteva dintre multele mesaje ale internauților.

De ce și-a dorit Ana Baniciu să nască natural

Artista povestea în urmă cu ceva timp că și-a dorit mereu să treacă prin experiența nașterii naturale pentru a simți ce înseamnă cu adevărat să aduci pe lume un copil. Dar micuțul a fost agitat în pântecul ei , iar cordonul ombilical i s-a înfășurat în jurul gâtului, fiind necesară intervenția medicilor.

„Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe, nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme.

Deci am vrut să nasc natural pentru că am o toleranță la durere extrem de mare, știu ce înseamnă durerea, pentru că am mai avut dureri. Am mai avut dureri femeiești, foarte mari, și atunci știam că treaba asta… adică nu mă speria absolut deloc toată chestia asta și voiam să am o experiență full, așa, o experiență așa cum trebuie să fie o naștere, cu chinuială, dar o experiență unică, cu siguranță”, a explicat Ana Baniciu.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton