Ana Baniciu face furori în costum de baie, la două luni după ce a născut. „Arăți cu 10 ani mai tânără!”

.

Ana Baniciu și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat o serie de fotografii în care apare în costum de baie. Fiica lui Mircea Baniciu a devenit mamă în urmă cu două luni, dar și-a revenit spectaculos și silueta ei este acum ca înainte de a rămâne gravidă.

Ana Baniciu, apariție incendiară în costum de baie, la două luni după ce a născut

Ana Baniciu a publicat pe pagina personală de Instagram câteva fotografii în care apare într-un costum de baie din două piese, maroniu, etalându-și silueta fără cusur. Postarea Anei a adunat rapid peste 11mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea în online, iar fata lui Mircea baniciu a fost complimentată pentru cât de bine arată acum, la doar două luni după naștere.

„Oh, stai! Chiar ești mamă?”

„Tu chair ai născut?”

„Incredibil! Un corp senzațional!”

„Eșri superbă, mămico!”

„Arăți cu 10 ani mai tânără!”

„Sigur ai născut acum 2 luni? Ești superbă!” – sunt doar câteva dintre mesajele internauților pentru Ana.

Ana Baniciu a născut prin cezariană

Ana Baniciu (31 de ani) și partenerul ei de viață, Edy Kovacs, au devenit părinți pe 4 iunie. Sarcina artistei a fost ușoară, dar după ce a apărut o problemă pe ultima sută de metri, medicii au deci să efectueze o operație de cezariană.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada asta de sarcină pentru o naștere naturală. Am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Într-adevăr, în ultimele săptămâni m-am resimțit fizic, am avut foarte multă apă în organism, mi s-au umflat foarte puternic picioarele, erau ceva butuce, adică nu mă încăpea nimic în picioare, nici măcar, nu știu, papuc, flip-flop, nimic.

Citeşte şi: Câte kilograme a acumulat Ana Baniciu până în luna a șaptea de sarcină: „Când am aflat că sunt gravidă aveam 46 kg”

Citeşte şi: Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa, Ana Baniciu, este însărcinată: „Are o singură dorință”

Citeşte şi: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au ales nașii copilului: „Mă pregătesc de o naștere naturală, urați-mi succes!”/ Exclusiv

Citeşte şi: Raluka, emoționată până la lacrimi. Ana Baniciu i-a făcut o surpriză de proporții

Trebuia să-mi iau numărul 40 ca să pot să umblu. Am și muncit foarte mult cu casa pentru că ne-am dorit să ne mutăm și știți că a fost haos. Bine că ne-a mutat ca altfel, nu știu ce se întâmpla în momentele astea. Adică casa noastră a fost gata cu fix două nopți înainte să vină bebelușul. Ne-a așteptat”, a povestit Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

De când a devenit mamă, Ana Baniciu își ține fanii din online la curent cu noua ei viață și cu trăirile pe care le experimentează.

„Ăștia suntem noi, de doua luni nedezlipiți! Cele mai intense doua luni din viață mea… cu un amalgam de sentimente, de trăiri… cu râs și cu plâns, cu mici sperieturi, emoții, lapte peste tot și enorm de multă iubire! În cele doua luni ne-am cunoscut, ne-am acomodat unul cu celalalt , iar acum știu după tipul plânsului și tonul lui, ce are nevoie. Au fost două luni greuțe, nu zic nu.

Cu toate astea … toate se șterg cu buretele când îi văd ochii lui verzi și obrajii grăsani… se oprește timpul în loc!” – a transmis artista într-o postare alături de o fotografie superbă în care apare și băiețelul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton