Ana Baniciu, decizie îndrăzneață de amenajare în dormitorul matrimonial din noua casă. Ce obiect a pus la intrarea în încăpere: „Superbă locuință!”

.

Ana Baniciu s-a întors în București, în casa moștenită de la bunici, după o vară petrecută pe litoral, unde soțul ei, Edy Kovacs, are o terasă. Ajunsă în Capitală, artista a publicat o fotografie cu ea în dormitorul matrimonial. În fundal se remarcă o cadă, o alegere de amenajare întâlnită frecvent în hotelurile de lux.

Cum și-a amenajat Ana Baniciu casa moștenită de la bunici

Ana Baniciu, soțul ei, Edy Kovacs, și fiul lor, Aris, și-au petrecut vara pe litoral. Întorși în București, Ana și Edy pun la punct ultimele finisaje din casa moștenită de cântăreață de la bunici. Vila în care locuiesc se află într-o zonă protejată, lucru care a impus o serie de limitări în amenajare. Acest lucru a însemnat mai mult stres, dar și o investiție mai mare.

Ana și Edy nu au putut să pună termopane locuinței, iar exteriorul a trebuit să fie restaurat conform designului original. După amenajare, interiorul este o combinație perfectă între vintage și modern. În procesul de restaurare a casei, Ana și Edy au fost ajutați de o arhitectă.

Citește și: Ana Baniciu face furori în costum de baie, la două luni după ce a născut. „Arăți cu 10 ani mai tânără!”

Artista are cadă în dormitorul matrimonial

În ultimul an, Ana a împărtășit pe rând câte un colțișor din casa ei. Cel mai recent, artista a publicat o imagine cu ea în dormitor, cu o cadă în fundal, alături de descrierea: „Acasă”. Pentru o astfel de amenajare este nevoie în primul rând de un proiect tehnic elaborat cu precizie. Totodată, se impune alegerea unor finisaje și pardoseli adaptate acestei poziționări deschise, care permite amplasarea căzii de baie în zona dormitorului.

În ciuda căzii, adevărata „vedetă” din dormitor pare să fie patul, despre care Ana Baniciu a primit mai multe întrebări în secțiunea de comentarii. „Superbă locuința!”, a mai scris cineva.

Citește și: Ana Baniciu, prima imagine cu chipul fiului său. „Miroase a lapte și iubire!” Cum arată nepotul lui Mircea Baniciu

Camera copilului, un alt colțișor special din casa Anei Baniciu

Una dintre camerele preferate ale Anei este camera fiului ei, Aris.

„Înainte de plecarea la mare am filmat camera bebelușului nostru pentru că e mândria mea și am vrut să o împărtășesc cu voi”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Citește și: Ana Baniciu, dezvăluiri despre experiența nașterii prin cezariană: „Bebelușul s-a agitat, și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special”

Pe artistă o leagă numeroase amintiri speciale din copilărie de această casă, care le-a aparținut bunicilor ei și în amenajarea căreia a pus foarte mult suflet. Ana este nerăbdătoare să facă un tur complet al locuinței pentru urmăritorii ei, care o întreabă zi de zi când le va arăta proiectul finalizat.

„E o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea și stăm în centrul orașului. Ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult, dar acum nu o mai pot suporta. Am zis că vreau să plec de aici!”, a mai spus Ana Baniciu, pentru Cancan.ro.

Foto: Instagram/@ana_baniciu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton